Hhjkk canım hayırlı geceler, size hikayemden kısaca bahsedeyim. 8 ay denedik olmadı. doktora başvurduk bende sorun yok eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıkmıştı. değerleri ciddi derecede yetersizdi. teşhis olarak varikosel koyuldu. üç doktor gezdik üçüde değerlerin çok düşük olduğunu, ameliyat olsa bile tüp bebekle bile çok zor olabiliceğeni söyledi. yıkılmıştık. Allahtan ümit kesilmez diyip keçiboynuzu pekmezi, iki üç günde bir ilişki (bu süreçte ilişkiye bebek için değil keyfimiz için girmeyi öğrendik, ciddi derecede stresi azalttığını düşünüyorum) düzenli yürüyüş, sağlıklı beslenme şeklinde bir yol izledik. ve o süreçte düzgün bi doktor bulup eşimin ameliyat olması için hazırlık yapıyorduk. ameliyata 10 gün varken adetimin gecikmesi sonucu hiç ihtimal vermezken hamile olduğumu öğrendim. eşim ameliyat olmadan herhangi bir ilaç kullanmadan hamile kalmıştım. laf olsun diye söylemiyorum Rabbimden ümidinizi kesmeyin. alternatif tıbba inanın. doktorunuzun sizi tatmin etmedi mi? hemen o doktoru değiştirin. biz öyle yaptık içimizi rahatlatan sadece bir doktor vardı onun dediğine tutunduk. yarın sezaryene giriyorum evlat isteyen herkes için dua edicem. bunu sadece yaşayan bilir. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🤲