Kızlar merhaba. 26 aylık huyu suyu çok zor olan bir kızım var. Doğduğundan bu zamana kadar bez bağlamak kadar basit bir olayı savaş haline getiren cadı bir bebeğe sahibim :) Bazen gerçekten bu kadar zor olmamalı diye oturup ağlıyorum. Neyse soruma geleyim. Bebeğim 2 ay öncesine kadar küçük anne yani sallanan beşiğinde yatıyordu. O beşikten başka hiç bir yerde hiç bir şekilde uyumadı. Uyku saatlerinde hep evde beşiğinde olması lazımdı. 2 ay önce beşik artık onu taşımadığından kırıldı. Evde ahşap büyük beşiğimiz var ayağımda sallamaya alıştırdım uyuduktan sonra o beşiğe koyuyorum. Kendime en büyük kötülüğü yaptım sanırım. Bebeğim asla kesintisiz uyumayan bir bebek. Geceleri sürekli uyanıyor. Süte uyanıyor suya uyanıyor canı sıkılıyor uyanıyor. Beşikte sürekli dönüyor kendini sağa sola vurup uyandırıyor. Uyanıncada mecbue tekrar ayağıma alıyorum. Sabaha kadar savaş halindeyiz. Gündüzleride böyle. Uyku kalitesi düşük olduğu için gün içindeki yaşam kalitemizde düşük. Uykudan dolayı sürekli ağlama krizlerimiz var. İşin en zor tarafı ise şuan 27 haftalık hamileyim ve artık ayağımda sallamak sürekli kucağımda indir kaldır yapmak beni çok zorluyor özelliklede geceleri. Uyku eğitimi almak istiyorum ama bebeğime bi etkisi olacak mı bilmiyorum. Fiyatlarda almış başını gitmiş 2 haftalık seans 5 bin tl. Başarısız olacağımızı düşünüyorum. Aranızda bebeği benim gibi olup uyku eğitimi alanlar varmı? Yada kendi kendine eğitim verip bana akıl verebilecek olanlar varmı. Gerçekten çok çaresiz bir durumdayım. 2 ay sonra kardeşi doğacak ve 2siyle nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum..