ElaEge En son zaten ikimizinde ortak bir arkadaşı vardı ben liseden beri görüşmüyordum düğünde yüzümüze bakmadı vs diye ama kindar değildim yani o an kırılınca görüşmemeye başlamıştım neyse bu anlattığım kız da ikisi çok yakındılar yedikleri içtikleri ayrı gitmez hesabı neyse araları bozulunca bu kız hakkında işte yolun kenarında tecavüze ugrasa dönüp bakmam kızı çok çirkin zaten sevemedim demeye başladı ( kendisinin de iki tane çocuğu var birisi kız ) sen ne diyorsun dedim ya ben aramın bozulduğu birine asla bu temennide bulunmam ne demek tecavüze ugrasın ne diyon sen dedim ne dediğinin farkındamısın görüşmüyorsan görüşme bu laflar hoş değil ayrıca kimse kimsenin çocuğunu bağrına basmak zorunda değil Allah’ın yarattığı herşey güzeldir ki seninde kızın var abdestli namazlı insansın sana hiç yakışmıyor ibadetine hiç yakışmıyor bu laflar dedim Rabbim ibadeti hakkıyla kalbi tamamen fitneden fücurdan temizleyip nasip etsin gerçekten de şok geçirdim şu an bende irtibatı kestim artık arkamdan ne atıp tutuyor Allah bilir eğer ağzı durmuyorsa da Allah’a havale ediyorum böyle kalbi kirli insanları