S_B6606 M-Y2020 yaa oyle mi bilmiyorum şu an nasil ama yaklasik iki bucuk sene once ben oyle muamele gördüm
M-Y2020 S_B6606 aynı muameleyi ben başka hastaneden gördum şuan tanıdıklarım var onların yanına hep eşleri oldu
S_B6606 HicretKar yok ben ilk gittim sancim vardi kadin dogum acile alindim nst ye girdim sancim cikti acikligima baktilar ondan sonra bi odaya gectik ama orasi hic doğum hane gibi degilde bildigin hasta odasi gibiydi yani ne bi üstlerinde onluk ne bi kafalarinda baslik ne eldiven doğru duzgun bisy yoktu acilden sonra bi odaya gjrdim orda da dogurdum zaten dogumhaneye fln gitmedim hic
S_B6606 M-Y2020 himm olabilir tabii herkesin ki bir olmuyo malesef bazen o kadar iyi doktorlar cikiyo ki valla hayran ksliyoz
HicretKar S_B6606 ben istanbul’da çam sakura’nın doğumhanesini gezdim, dediğiniz gibi odaya alıyorlar, doğumhane dedikleri o oluyor şehir hastanelerinde. Ama bize başlangıçta acilde beklettiklerini söylediler o yüzden merak ettim orada da öyle mi diye.
S_B6606 HicretKar yok ben hic beklemedim direkt nst fln bakildi odaya aldilar aciklik bakildi o odada da dogurdum