Rabiul @Bbuusra anadolu sigorta da poliçeyi yaptırdığınız ilk 3 ay içinde gebe kalma şartı var poliçe bitmeden doğum yaparsanız karşılıyor poliçeniz biterse tekrar doğum teminatlı yenilemeniz gerekiyor Axa allianz Türkiye gibi şirketler 1 yıl bekleme süresi oluyor kızlar aklınızda bulunsun Sadece doğum karşılasın derseniz sompo sigorta var ama onun fiyatları da yüksek özel hastane bandında
Bbuusra Rabiul Ozaman bizim sorduğumuz onlardan biriydi demek ki, eşim sormuştu. Pahalı olana da gerek yok dediğin gibi zaten doğum paketi alınca her şey içinde oluyor
Bbuusra tugba_2365 Peki hastane seçenekleri istediğin her hastane için var mıydı ? O da önemli 2. Doğum içinde yine aynı hastanede yaptırmak isterim. 12 bin gayet uygun. Biz haziranda paket aldık 21.200 birde kusma çok olunca hastanede serum vs. 5 binde öyle gitti. Sizin ki çok iyiymiş.
tugba_2365 Bbuusra istediğiniz hastaneye göre networkler var, ona göre fiyatlandırma degisiyordu. Ben ilk dogumumu liv istinyede yaptım, orada geçerli mesela, medical park gruplarında, medicanalarda, kolan hastanelerinde gibi…
Rabiul @Bbuusra hayır ben sigortacıyım hangi poliçeyi aldıysanız internetten hangi hastanede geçtiğini görebilirsiniz terzi kendi söküğünü dikemez derler ya benimki de o hesap haha doğum eklememiştim poliçeme zaten benim doktorum hastanede değil kendi yeri sgk da geçmediği için çokta dert etmedim muayenesi pahalı ama yapacak bişey yok sağlık olunca konu maddiyatı gözden çıkartmak zorunda kalıyorum
Bbuusra Rabiul Hmm birde sgk ile anlaşması olması gerekiyor doktorun yani. Benimkinde hastanede ama sgk ile çalışmıyor maalesef. 2. Doğumda doğum paketleri 50 olur. O sebepten sigortaları araştırmak istiyorum.
Bbuusra Deletedmom_112 Bizde Mayıs 31’de ödeme yaptık çünkü doktor 8 haftadan önce Almayın dedi. Öncesinde alsaydık daha da uygundu. Atalım ayında fiyat 15 bindi canım. İyotun markası Active kutusu mavi. Sigortalara da bakmak lazım 2. Doğumda 50 bin olur o fiyatlar
Deletedmom_112 Bbuusra Teşşekür ederim canım 🌸 ay şuna bak ben senden 2 ay sonra almışım 10 bin zam gelmiş şu an bile zam gelmiştir ne kadar Allah bilir. Ben alırken hastanenin sigortalı doktorları da aynıydı 2 bin falan daha düşüktü sadece bişey değişmiyor yani
Bbuusra Deletedmom_112 Onları hiç sormadım söylemediler de, sadece Prof ücreti daha yüksek oluyor onu biliyordum. Malesef her şey gibi onlarda artmış. Ben çok kustuğum için bir günde sabahtan akşama hastenede yattım. Ona da yüzde 20 ücret ödedik. Rica ederim canım. Sağlıkla alalım inşallah. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım.
Deletedmom_112 Bbuusra ayy o 3 hafta bana geçmek bilmiyor Elif hanım hep 3 hafta da bir çağırıyor. Paketteki muayne sayısı yeter mi sence ? Bir de her gittiğinde kan idrar tahlili yapıyor mu? Normalde tartması tansiyon ölçmesi her gittiğimizde kan idrar alması lazım bence
Bbuusra Deletedmom_112 Valla beni geçen ay tarttı kilolu gördüğü için 7 buçuk aylık olduk 13 kilo aldım. Ona göre fazla her gittiğimde hamur işinden uzak dur diyor. Bende eskilerden tarttığını duymuştum. Yani kasım doğumcular tartıyor ama o yapmadı. Benim 3 tane daha kaldı bilmiyorum yeter mi? Ama senin yeter çünkü ben acile 3 4 kez falan gittim. Birde bana ilk zamanlar 1 ayda bile gel demedi ben kendim randevularımı alıp gittim. Geçen hafta ve ondan önceki hafta şu zaman gel dedi.
Bbuusra Deletedmom_112 Ayda 1 kan ve idarara bakıyor. Birde ben istiyorum tsh yüksekti şimdi normale döndü ama her ay kontrol yapıp, dahiliyeye gidiyorum. Ondan dolayı o istemese de ben yapalım diyorum.
Bbuusra Deletedmom_112 Ben bir memlekette gittim Farklı bşr doktora birde burada gittim. İkisi da bacaklarıma da baktı ödemim şişliğim var mı diye. Birde mesela bebek yüzünü çoğunluk göstermiyor ama yinede çıktı vermiyor. Bende istemiyorum şart değil diye. Sende her zaman çıktı veriyor mu? Birde cinsiyete geçen erkek dedi mi kaçıncı haftada dedi?
Deletedmom_112 Bbuusra bende öyle o istemiyor kendim istiyorum her ay baksın diye insan merak ediyor normal mi diye o kadar parayı sadece 5 dk lık ultrason görüntüsüne dökmedik yani
Deletedmom_112 Bbuusra evet çıktı veriyor ama ben her defasında istediğimi belirtiyorum kendisinin de vermesi lazım renkli vermesi lazım. 11.haftada 2li taramada yüzde 70 80 demişti ilk o zaman bildi. Senin kaçıncı haftada bildi cinsiyeti? Şişliğe kaçıncı haftada baktı bana hiç bakmadı.
Sevvalll42 Minimalite bişey sorcam bu doğumu parayla yapıyorlarsa amaç ne oda süsleme falanmı yani ne var içinde
Bbuusra Deletedmom_112 Evet aynen öyle. Ben memlekette bir doktora gittim. Daha yaşlı ve çok bilgiliydi. Böbreklerime bile baktı. Her şeye tek tek baktı. Açıkladı. Orada yaşasaydım kesinlikle ona giderim. Birde 2 hafta önce karın çevren küçük bebeğe göre dedi bende eski doktorum gittim. İçim rahat etmedi. Doktor böyle bir şey yok sadece bebeğin kısmı biraz büyük ona göre mi söyledi diye düşündü. Bu hafta da Elif hoca normale dönmüş her şey çok iyi dedi. Allahtan ki diğer doktora gitmişim çünkü stres yaptık birde çok ilerlerse bebeğe kan gitmez falan dedi. Biz bebek ölecek diye bile düşündük.
Bbuusra Deletedmom_112 Bana ikili taramadan önce söyledi, 11. Haftada kız dedi 13. Haftada henüz erken bekleyelim dedi. Ben hiç istiyorum demedim 😂O da sağ olsun vermedi. Ama özel hastane renkli olarak ben istemesene vermesi lazım. O hiç bakmadı bacaklarıma, başka doktorlar baktı.
Bbuusra Deletedmom_112 bu arada instagramımı yazayım _b_s_r_a9 istersen bir şey merak edersen ordan yazarsın. Burayı bazen unutuyorum. Geç oluyor görmek