Kubra55565 Busegms Bende 38+2 günlüğüm 4 kılo aldım ama bu seferde herkes bebekte bişey yoktur demi diyerek beni korkutuyorlar.
Busegms Kubra55565 herkeste çok biliyor sanki rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
3prens1prensesmom Kubra55565 oyle sey mi oluyormus millet bos bos konusuyor. 36+5 olduk toplamda 3 kilo aldim bebek 3.400 idi en son☺️
Minikayak24 Busegms bende 38+4 13.5 kilo almışım bence normal çokta fazla değil 🙂 doğumdannsonra çoğu gidiyor zaten
Busegms Minikayak24 sağol canım ben Google’da arastirdimda ilk 6 kilo hemen gider yaziyo gerceklik payı varmı acaba 😊
Kubra55565 Busegms kesinlikle her kafadan bir ses cıkıyor.Rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı
Minikayak24 Busegms bence var 1. Doğumumda hemen gitti kilolarım kalmadı hiç 1 kilom bile ilk gebelikte 10 kilo almıştım 3 ay içinde bişe kalmadı şimdide pek kalcağını sanmıyorum
Kubra55565 3prens1prensesmom İşte herkes birşey söylüyor.İlk gebelikte olunca insan ister istermez etkileniyor.MaşaAllah bebişinize rabbim hayırlsıyla kucağınıza almayı nasip etsin cümlemize🤲🏻