Yasemincey Bat 26-27-28 Regle 13 gün var. Femera kullandım ve hsg işlemi yaptırdım bu ay. Acaba gebelik var mıdır test yapsam belli olur mu
Boncukk123 Yasemincey canım sabırsızlığını anlıyorum ama ben adete 4 gun kala yaptım net negatif görmüştüm silik falan degıl adetim üç gün geçmesini bekledim çok zor beklemek biliyorum ama sabret insaAllah guzel haberler alırsın 🤲🏻🌸
Aykem Yasemincey cnm iyi bilirim 7 yıl bekledim.ama 13 gün aşırı erken bazen adet geçtikten bir hafta sonra belli olanlar var o yüzden benım düşüncem adetin geçikince yapman üzülmemen için
Yasemincey Aykem etrafımda ki herkes hsg de yaptırdın Femera da yaptırdın diyor . Kesin gamilesin gözüyle bakıyorlar . Bu durum beni gebeymişim psikolojisine sokuyor . Ağlamak istemiyorum
Aykem Yasemincey cnm alakası yok sen etrafa bakma. Bende hsg çekildim ilaç tedavisi oldum . Hsgden resemn 3 yıl sonra hamile kaldım. Biliyorım çok zor anlıyorum dediğim gibi 7 yıl bekledim. Dualarım seninle
Elifkr85 Yasemincey ben regl den 15 gün önce kan verdiğimde beta hcg 0.1 çıkmıştı. Ancak regl geciktiğinde test yaptım pozitifti. Demem o ki bekleyin henüz erken ve pozitif düşünün. İnşallah gebesinizdir. Sağlıcakla kalın.
Cyln00 Yasemincey merhaba ben şüphe edip adetimden 12-13 gün önce test yaptırdığımda hastanede testim negatif çıkmıştı doktor hamile olmadığımı söylemişti hamileymişim halbuki yani adete bu kadar kala teste gözükmez bence şu an çok erken malesef