Merve171214 www0756- ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım sezaryendı doktorumdan, hastaneden, kadın doğum servisinden, ameliyathane ekibinden çok çok memnundum şimdi 14 gün sonra ikinci doğumum var yine aynı hastanede aynı doktorda doğum yapacağım
SSenaaa KuzeyinAnnesi10 çam ve sakurada hangi doktora gidiyorsunuz ben özele gidiyorum şimdilik henüz 14 haftalık olduk ama doğum için karar veremiyorum sizce devlete mi gideyim özelden devam mi
KuzeyinAnnesi10 SSenaaa ben bütün doktorları denedim orda neredeyse can bey dışında hepsi çok sıcaktı can beyde iyiydi ama biraz soğuk biri sadece ama anlatıyor herseyi gösteriyor tavsiyem Emrah bey ve demet hanım canım. Ben çok memnunum hastaneden dikaktliler başka bölümden konst alınca hemen sıra beklemeden alıyorlar falan kendi saatinde gidersen randevuya da hoc beklemiyorsun ben her gittiğimde adım yanıyor oluyor hemen içeri giriyorum. Acılı çok iyi ilgili baştan sağma değiller yani sen dene Bi bak hangisi içine sinerse ordan devam edersin ben özel tercih etmiyorum ama sana kalmış bisey bu.
Kukulikukuli12 med_yil00 İstanbul çam ve sakura hastanesi. Doktor kime denk gelirse o an o geliyor ama normal yaptım ben. Doktor gelmeden dogumum olmuştu. 🤭 Tam yemek saatiydi
fizikcianne www0756- senin gibi yapan bir arkadaşım oldu. Kontrolleri boyunca özele gitti doğumunu devlette yaptı. Ama ben bunu etik bulmuyorum. Hoş bir hareket değil bence. Nerde başlıyorsan orada bitirmek lazım. Sonuçta 30 lu haftaları özeldeki doktorla geçirdiyseniz bu zamana kadar memnunsunuz demektir
www0756- fizikcianne çalışan biriyim iş yerim sıkıntılı hamileliğimi bile sıkıntı yaptılar çalışmak da zorundayım tek maaş ile olmuyor malum sonra sıra beklemek adına evet özele gittik ama bu güne bugün muayene ücreti bile 500 TL olmuş bunun nst si vs var o yüzden özel hastanede de doğum ucretleri malum bende isterdim ayni doktora olayım çıkayım hastaneden lakin herkesin maddi durumu iç açıcı değil teşekkür ederim.