Babyay Sezeryandan kaç gün sonra duş aldınız nasıl aldınız yaranizi kapattınız mi?? Ayrıca kaç gün sonra korse kullanımına başladınız yardımcı olur musunuz??
Nurr_22_22 Babyay ertesi gün yikandim su geçirmez bant yapistirdilar korseyi de 10 gün sonra taktım ama iç dikişlerim çok acıdı 1 aydan önce kullanamadim
Yazmelegi_ Babyay gelir gelmez su geçirmez bant ile aldım sonrasında açık halde aldım ve 15 gün kadar ayakta dus aldim oturmadan ve her duştan çıkınca kuruttum batikon sürdüm korseyi de 15.gun başladım
poyrazin_annesi28 Babyay 2. Gün eve geldim bandı çıkarttım hemen duş aldım. Bidaha bant yapmadım. Sıkıntı yaşamadım. Duştan sonra kuru tutun yeterli
elifnr47 Babyay Su geçirmez bantla kapatın dikişleri ve düz bı tarakla duşta gogsunuze masaj yapın çok rahatlatıyor
3prens1prensesmom Babyay hastaneden cktiktan sonra ertesi gun girebilirsin 🤗 1er gun ara ile dus almak iyi gelir
Rvzaa Hastane den gelir gelmez duş aldım ayakta .1hafta sonra koiseye başladım ilk başta sanci oldu aralıklı kullandim
Kahverengi Babyay bant vardı eve gelir gelmez duş aldım korse kullanmadım göbek falan kalmadı hamilelikte 16 kilo almıştım
Feyzabeyoglu Babyay hastaneden geldiğimin ertesi günü duş aldım ve korse takmaya başladım. Dus sonrasi kurutma makinesiyle iyice kuruttum o kadar
Basakhilal Babyay iki gün sonra aldım cok rahatlattı. Çıktıktan sonra iyice kurula. Korseyide günde 3 saat önerdi doktorum