Gulkocccc Kızlar bu hafta yenidoğan için alışveriş yapacağım nelerden kaç adet almalıyım İlk oğlum 4kilo doğdu şimdi kızım olucak inşallah oda kilolu gibi ve nelerden kaç adet almalıyım malûm herşey çok pahalı gereksiz bişey almak istemiyorum
Elifinannesi5454 Gulkocccc hastane cıkısı ılave zıbın 2 tane alt ust takım sapka eldiven battanıye aklıma bunlar gelıo kendın ıcın havlu yelek koyabılırsn
Gulkocccc Elifinannesi5454 teşekkür ederim canım inanır mısın önceki doğumum da Şubat’ta olmuştu hiç yelek kullanmadım acayip ter atan biriyim ben birazda 🤦♀️ 1numara bez kaç paket olmalı sizce
Elifinannesi5454 Gulkocccc bn hasta cantası hazrlıcanz olark okudm 😅 Bol bol zıbın alın en cok kullanılan sey bebek bezı 1numara cok almayn bebek kıloluysa cabk 2numaraya gecılıo ıslak mendil Emzık biberon Alt ust takım Penye battanıye bn cok kullanmstm
Gulkocccc Elifinannesi5454 çok teşekkür ederim zibinlari en çok 3-6 ay mi olmalı yoksa 6-9 mu olmalı sizce 🥰
Elifinannesi5454 Gulkocccc onları cocıgn kılosunu gore al cnm smdlk bıkac tane 3 6 al baktn dar oluo 6 9 al buyuktn zarr glmz hc br zamn