Mutlulukkk Seyma0323 kaldirip indiriyor bacaklarini. Boyle kendine cekme deglde sanki kundaga sariyorum ben, kundagi istemiyormus gibi kıvraniyor. Kucakta gezinirken,mememdeyken veya onunla oynarken falan bsey yok, ama ne zaman yatircaz film orda kopuyor 🤦🏻♀️
Kiwitoveannesi Mutlulukkk normal diyorlar canım abur cuburda vermiyorum kendimiz bile yemiyoruz ama neden böyle bilmiyorum bebeken gaz diyoruz diş diyoruz simdi büyüme atağı diyor doktorlar saat 11 oldu zor soktum odasına saat 9 dan beri yalvarıyoruz Bi babası girdi odaya uyutmaya Bi ben girdim öyle denedik böyle denedik yok simdi yeniden denemeye çalışıyorum inşallah uyur bende hamileyim bende dinlenmek istiyorum ama yok anam yok
Mutlulukkk Kiwitoveannesi ayy bi de hamilesiniz aboovvv. Yaa peki şoyle bi oyun oynasaniz nasl olur? Hadi birlikte kim daha cok gozlerini kapali tutacak oyunu oynayalim diyin mesela, saniye tutun. Kazanin kaybedin vs bi sure oynayin. Belki o sekilde gozleri kapaliyken uyksu gelir. Boyle bi yontem geldi aklima bilemiyorum 😂
Bircicekanne Mutlulukkk öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yarım kundak veya beyaz gürültü deneyebildiniz mi bir arkadaşım o şekilde çözüm bulmuştu 1 yaşında hala beyaz gürültüyle deliksiz uyuyordu umarım sizde de faydası olur
Mutlulukkk Bircicekanne oyle yapmadan yatrmadigm tek gun olmadi ki😔 hep oyle yapiyoruz ama malesef ,😔😔
BirazbundanBirazondan1 Mutlulukkk uyutmaya çalıştıkça benim sinirler gerildi. Uyutmaya zorlamayınca kendi uyımak istiyor. Belli ediyor uykusu olduğunu o zaman az bi sallıyorsun uyuyor
Yorgunanne63 Mutlulukkk canım ben de iki çocuklu bir anneyim bebekler oyun oynayınca onunla ugrasinca yoruluyorlar öyle daha iyi uyuyorlar
Kiwitoveannesi Mutlulukkk ayy çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün canım valla ne oyunu oynarsan oyna yok neler yapıyorum sen Bi bilsen ah ahhh babası akşam zor uyuttu birimiz girdik birimiz çıktık odadan ama uyumayınca uyumuyor hiç böyle bisey görmedim ailemizde bebekende böyleydi dakika başı yada en fazla yarım saat uyurdu sabaha kadar ayağımda sallardım ayaklarım artık felç olurdu ya memede dururdu sabaha kadar boynum kopardı şimdide gece 3 4 sefer kalkıyor karnida tok iştahı zaten yerinde bu akşam ne yemek yaptıysam tatlisina kadar yer
BirazbundanBirazondan1 Mutlulukkk benikide öyle eşim hafta sonu uyuttum çocuğu diye gelmiş bana hava atıyor bende kaç dakika uyuyscak dedim. Bana inanmadı. Bunu dedikten sonra 5 dakika olmammıştır uyandı. Bu 5 dakika uyumak ağlamak için güç topluyor.ağlamaya devam Olan bize oluyor 🥴
Mutlulukkk Kiwitoveannesi ayyy deme kzz bzmkide oyle olursa tamam ben teslim oluyorum memur beyy 🤣🤣🤣 hic uyutmaya calsmayin kendi kendine yorgunluktan bayilir belki 😂 ya bi de sey dcem, uyumak mi istemiyor peki mesela yoksa uykuya gecmekte mi sknti yasiyor?
Mutlulukkk BirazbundanBirazondan1 haha durum bzde de ayni kzzz 😂 esim diyor ki bak cocuk nasil uyutulur gor. Bende diyorumki, tmam uyumasnda sknti yok muhim ollan devami, bakalm kac dk uyucak diyorum veee foşurttttt! Diger odadan bir cırlama sesi 😂😂😂
Mutlulukkk Aleynagunal kz tmam ama bi bebegin aksm 5ten gece 11e kdr nasl uykusu olmaz 🙄🙄 bir de uyaniklik sureleri 1-2 saat olmali en fazla diyorlar. 🥲
_tuuggcce_ Mutlulukkk benim bebeğim gündüzleri şekerleme yapıyor. Genelde oyun oynuyoruz ya da kucak istiyor. Yani hep ilgi istiyor. Genelde yatması 11-12 oluyor. Birkaç gündür sadece 1i buluyor yatması ama gündüzde daha geç kalkıyor bu yüzden. Ve akşam olduğunda uykusu geldiğinde ses ve ışık istemiyor. Mutlaka sessiz ortam istiyor. Sizde sessiz ve ışıksız ortamda uyutmayı deniyor musunuz bilmiyorum ama denemiyorsanız bir deneyin
Kiwitoveannesi Mutlulukkk uykuya geçmekte sıkıntı oluyor mesela okadar çok yoruluyorki çok hareketli kafayı nereye koyacağını bilemiyor okadar uykusu varmış başka Bi çocuk olsa beni uyut diye yalvarır ama biz odaya giremiyoruz dediği şey benim uykum yok ben uyumak istemiyorum uyumuycam yalvar yakar odaya giriyoruz yastığa yatıyor hop kalkıyor uyumucam hadi bidaha konuşuyorum ikna oluyor hop yine kalkıyor uyuyana kadar bu şekilde sonra dalıyor 3 saat Bi uyuyor uykuyu alıyor bidaha 1 saat 2 saat arayla kalkıyor
BirazbundanBirazondan1 Mutlulukkk 🤣🤣🤣ah bu erkekler. Eşim uyutma olayına şahit olmadan önce bana sen stres yapıyon bebeğe geçiyor uyumuyor diyordu. Hafta sonu uyutma olayına şahit oldu ya şimdi sesi çıkmıyor.
Aleynagunal Mutlulukkk Canım anlıyorum da bebek büyüdükce etrafa keşfetmeye başlıyor ellerini keşfediyor herşeyin farkına varıyor onun içinde uyumak istemiyor
Mutlulukkk _tuuggcce_ aynen bzmkide oyle. 20dk 30dk gnduz uykulari. Bzmki ses istiyor beyaz gruultuyu aciorm o yzden. Sessz olnca aglasiyor hemen
Mutlulukkk BirazbundanBirazondan1 ya ama bu stres olayi dgru olablr belki bliomsunn🙄 kafam dolu olunca bebekte huysuzlanior sanki blmiormmm 🙄