Kzlar cdden kafayi siyirdim siyiricam. Bebegim bi trlu uykuya gecemiyor. her sefernde en az yarm saat aglama krizi ile geciyor zarzor uyuyor. Uykulari genelde 20-30dk arasi veya 1 saat flan oluyor degisiyor. Hani asla ne kdr uyuyacagini bilemiyorum,kestiremiyorum. Hep tetikte olarak işimi yapiyorum,surekli ha uyandi ha uyanacak diye dusunuorum. Ama canimi en cok sikan şu, emziriyorum uykusu geliyor uyuyor (memede uyutmuyorum), yatagina yatiriyorum,ya size yemin ederim 3 dk olmadan uyaniyor. Cildircam gercekten sizce nedne boyle? Kesinlikle ve kesinlikle aç degil Gazı yok. Altı da temiz. Rutin yapmaya calisiyorum ama uyku duzeni bu sekilde oldgu icin rutin flanda bi halta yaramiyor cnku surekli başa sariyoruz. emzik de almiyor. 3 aylik olacak 2 gun sonra. Kendi uykusuzlgumu gectim artk ruh sagligim iyi degil aşiri derecede sinirli oluyorum boyle olunca ve kontrol etmekte cok zorlaniyorum. Sizce neden boyle uykusu? Bu durumu yasayan var mi nolur bsey diyin yksa deliler hastanesine gidicem bu gidisle 😂😂