Mellek 6 haftaya girdim ağrılarım kesildi haftaya kalp atışlarını duyacağız inşallah ağrıların kesilmesi normal mi
Bilgeates Mellek benimde öyle oldu ama göğüs ağrım ve bulantım arttı o sanırım yerleşme ağrısıydı yerleşince geçti ayakta fazla durunca sadece oluyor benim korkma bence
haziransekiz Mellek hamileliğin sonuna kadar ağrıyacak diye birsey yok ya:) 9 haftaya girdikten sonra tüm hamilelik belirtilerim kesildi:) Gayette sağlıklı yavrucağımm:)))
Nidda544 Mellek yok yok bizde 22+2 haftalığız başlar da yok ağrı gitti yok belirtilerim kesildi diye diye hep sölugu doktorda alıyorduk çok kişi var böyle içinizi ferah tutun iyidir bebiş😊😊
Seyyyma7 Mellek canım bende 6+6 haftalıgım benimde kasık ve bel ağrılarım geçti normal dedi doktor korkma Allah’ın izniyle birsey olmaz❤️
Mellek Bilgeates göğüs ağrım hep var hiç değişmedi ama karın ağrım kaşık ağrım falan geçti inşallah dediğin gibidir sağol canım
Bilgeates Mellek stres yapma canım bende öyle stres yapmıştım ama inşallah biran önce kalp atışını duyarız rahatlarız
Hasretidil Benimde agrilarim çok nadir ara ara vuruyor bende 6 haftalık hamileyim sadece midem çok bulanıyor hemde çok ve göğüs hassasiyeti var okadar