Kızlar size dün yaşadığım sıkıntılı durumu anlatmak istiyorum. Düzenli gittiğim hastane normalde 34 haftadan sonra bana erken doğum kabul edebileceğini söylemişti, dün sancılarım olması üzerine akşam hastaneye gittim ama nöbetçi doktor muayaneden sonra başka hastaneye sevk etti, doğum riski olursa haftası küçük burası yeterli olmayabilir diye (34+3’te) ve ben düzenli sancı çekerek yarım saat başka bir hastaneye gittim. O an bununla uğraşacak gücüm yoktu ama bugün kadın doğumu ve hasta haklarını aradığımda evet 34’ten sonra kabul ediliyormuş, hastanede yoğun bakım da var ama doktor insiyatifinde olabildiğini söylediler asla tatmin olmadım açıklamadan. Nst’ye göre karar verilebiliyormuş ama nst tekrarlanabilirdi veya serum takılıp tekrar takip edilebilirdi ki nst sonlara doğru düzelmişti. Serum verilip tekrar yapılsa bile gerek kalmayacakmış aslında. Ve gittiğim hastanede de yaptıkları şey farklı değildi, nst düzelince eve gittim yaşadığım stresle kaldım. Kendi doktoruma sorduğumda o da nöbetçi hekim karar verir dedi sadece ilgi göremedim çok üzüldüm. Ben 8. Haftadan beri oraya takipliyim, evime yakındı ve içim rahattı hep bu yüzden. Hastaneye ve doktora güvenim kırıldı ama şu saatten sonra nereye giderim ne yaparım bilemiyorum erken doğumum olursa ne yapacağım çok huzursuz oldum siz olsanız ne yapardınız?😔