Cucu_01 Bebisbg34 yaaaa seninde miii🥺🥺 ben o yüzden cidden ne kadar şükretsem az hergün ağladım hergünn olmuyor diye
Bebisbg34 Bebisbg34 nasılsın bugun bebiş hareketlimi ben dolandım gezdım durdum bugun hiç oynamadı🤦🏼♀️
Cucu_01 Bebisbg34 doğuma kadar inşallah bu sayfa da olcam 🤣 Ay kız acaba normal mi yapcaz sezeryan mı ya off
Bebisbg34 Cucu_01 ay bende onu cok merak ediyom geneldee kımısı bılıyo ne yapcagını 😅 doktormu söylüyor acaba
Cucu_01 Bebisbg34 son günler çatı muayenesi veya işte gebelik şekeri olanlar fln sezeryan oluyır ana bakalım ben normal çok isterim de ama sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum og benim canımda çok tatlıdır ahahha dayanamam o dikişlere
Bebisbg34 Cucu_01 evet demir eksikliğide cıktı kan almasa parmaktan ılla alıyor ama ıdrar sürekli veriyorum benm alman doktor süreklı alttanda muayne ediyordu smdıkı bakalm nolcak
Cucu_01 Bebisbg34 evet yurt dışı neredeyse doğum kadar alttan muayene edeni oluyırnuş yine instagram da görmüştüm bi kadın anlatıyordu bende veriyorum arada bakalım kan idrar
Bebisbg34 Cucu_01 sen her ay veriyor musun evet alttan muayne ediypr da sonra bidaha karnımdan bakıyo anlamıyorum değisik🤦🏼♀️