Powergirls İndirimden ürünler almistim hediye şansıma bölge dışı deyip kargo firması iade işlemi başlattı ne aradi ne mesaj attı asiri sinir oldum başına böyle bisey gelip sonra parasini iade alan aranızda var mı?
tugcesakzci Powergirls bankanıza bağlı o durum firmaya değil. Firma 3 iş günü içerisinde iadeyi gerçekleştirir fakat bankanız 14 gün provizyonda tutma hakkına sahip. Banka uygulamasından provizyondaki işlemler kısmına düşer zaten ordan kontrol edebilirsiniz durumunu
Powergirls tugcesakzci iade işleminin gerçekleşmesi icin ürünün bize ulaşması gerekiyor dediler kontrol edeceklermiş bana ulaşmayan direk iade olmus urunler hala iade etmiyorlar ücreti kargo firmasının keyfini bekliyorum
Serifeeenida Bende birşey sormak istiyorum online dan aldığım ürünü mağazada değişim yapıyolar mı emziği 0,6 değil de 6,18 olarak almışım faturası var
Gozdecaner Serifeeenida değişim ve iade yapılabilecek mağazalar da fatura ile gidilince değişim yapılıyor
tugcesakzci Powergirls kargo firması ile görüşüp süreci hızlandırmalarını isteyin bence. Kargo firmaları bazen keyfiye bekletiyor dediğiniz gibi. Firmaya ulaştıktan sonra süreç uzun sürmez o kadar
Powergirls tugcesakzci asıl mesele biraz da o ulaşılamıyor kesinlikle şikayetim var a kadar yazdım dönüş yapan yok