N-23 Benimde öyle 34+2 günlüğüm tuvalete gidene kadar yapcakmışım gibi bide kasıkklarım ağrıyo, belim korkmuştum ama bu postu görünce içim rahatladı, doktor herşey normal ddi bende diyorum niye bu agrılae fln o zaman postu açan arkadaş çok saol
Melike_4949 N-23 🙏 evet canım bende korkmuştum ama normalmiş bebek büyüdükçe baskı yapıyor normal olarak
himne_ Melike_4949 biz de bugün 38e girdik bebiş 29.haftadan beri baş aşağı ve haftalardır o baskıyı hissediyorum son günlerde daha da arttı doktorum da normal dedi hatta iyi bişeymiş gibi konuştu🥰
himne_ Melike_4949 25.hafta civarıydı sanırım ne olduğunu anlayamadığım bişeyler vardı tarif ettiğimde doktorum bu haftalarda yalancı kasılmalar başlar demişti canım
Melike_4949 himne_ hmm anladım canım bende 33 haftalık hamileyim ultrasona göre 34 sancım var bugün bakalım hayırlısı olsun inşallah
December 0007 35 haftalıgım siz kac haftaliksiniz? 29+5 demissiniz ustte pardon. Bebek hareketlerini bazen az bazen cok hissedebilirsiniz bebek pozisyonuna gore değişir.
0007 December Bugün az hissettim hani şu iki saatte bir sayın en az 10 hareket olmalı falan diyorlar ya 10 olmamıştır yani hiç ondan streslendim
December 0007 yok bazen arkasını dönüyorlar o zaman hareket hissetmek zor oluyor oyle olmustur sizin de. Cikolata yiyip sola dönüp uzanirsaniz hareket eder muhakkak.
Aysegulmer Melike_4949 benimde bebek baş aşağı sürekli tuvaletteyim yürürken bebek çıkacakmış gibi hissediyorum sanki baskı var. 31+2 günlüğüm. Ama benim bayadır böyle doktor bir sorun görmedi hareketlerini de yukarda hissediyorum ama o idrara çıkma sürekli çok fena bide çıkmasan bile idrar yapma hissi gelmesi baskıdan dolayı… 🤦🏻♀️Bende erken gelecek diye korkuyorum
Melike_4949 Aysegulmer benimde öyle canım normal zaten bende sürekli tuvalete gidiyorum gitmesem de bebek şu aralar çok baskı yapıyor kaşıklarimin üstünde sanki yürümek çok zor oluyor artık karnım dusucek gibi hissediyorum