Birisi00 Senakocaa 5 haftalıkken kalp atışı duyulmaz. Hatta bazen kese bile oluşmaz. 6 haftalıkken kese oluşmaya başlar. 8. Haftada kalp atışı duyulmaya başlar.Ama bu kişiden kişiye göre değişir ben. 7+3 kalp atışı duydum
Kubraa63_ Senakocaa Bende o haftalarda duymadım tedirgin olmuştum ama gayet normal 6+5 de duyduk gayet normal bir durum ilerki hafta duyarsınız
Senakocaa cokbilmismom 5. Hafta 6 günlüktü kese ve bebek oluştu kalp atışı için erken mi anlamadım doktor haftaya dinleriz net olur dedi
SerapALT 6.haftada çok net duyulmadı, doktor haftaya tekrar dinleyelim daha çok küçük dedi, 7.haftada net bir şekilde duyduk 💖
Buseemm Senakocaa daha çok küçük bn 6+6 da var oldugunu biliyordum ama duymadim çok küçük diye acmamisti sesini daha günün var bkle cnm
rabiaulu Senakocaa hayır tabii ki 5 hafta çok erken bir süreç derinden gelir gelse bile o yüzden duyulmama ihtimali yüksek 7 ve 9 arasında duyulmazsa risklidir çünkü 7 ve 9 hafta kalp atışının en keskin olduğu zamanlardır
La_Liberte Senakocaa henüz erken kalp atışı duymak için. iki haftaya kadar bekleyebilirsiniz ç. Sağlıkla gelsin 💕🌺
snysnl Gulbahar47 Ben de suan 10.haftadayım 9.haftadayken duymadık Siz neler yaptınız gelişmesi için yarın kontrolum var napacam hıc bılmıyorum sizin yorumunuzu gördüm bana bır umut oldu
Mitan Senakocaa hiç bir sıkıntı olmaz ben duramadım üzüldüm bir sonraki hafta duyduk ama alttan ultrasonla sonra ki iki hafta sonra da 7 hastalıkken hatta normal duydum
Gulbahar47 snysnl geç döllenme olmuştu bende bir şey yapmadım aslında ama doktor baktığında alamamıştı kalp atışını belki cihazdan dolayımda olabilir canım eski ultrason ise küçük haftalar da duyamıyorlar kalp atışını