gokcemeeric 24+5teyiz kızlar ama bebeğimin kafası 27+3e uyumlu. Kafası büyük biraz dedi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Moralim bozuldu nedense. Sonradan düzelir mi eşitlenir mi ilerki haftalarda
LavinsMom gokcemeeric bende 2 hafta ireli ama doktorum erkek bebeklerde kafasi ireli ola biliyormus dedi. Sizin cinsiyyet ne acaba?
Busragokhan0911 gokcemeeric benimde büyüktü doğduktan sonra düzeliyor. Doğumdan önce düzelmezse sezeryana dönüyorlar. Benim sezeryan oldu.
Aselkus gokcemeeric bizimde buyuk dedi güldü hatta bende korktum ama kotu visey degil genetik ya senin ya babanin buyuk kafasi problem degil dedi
Kayaozge gokcemeeric Canım hiç korkma bana da aynısını dediler o kadar moralim bozuldu ki böyle devasal bi kafa bekliyordum ama çocuk bi doğdu kafası küçücük dedim ki 9 ay boyunca buna mı üzüldüm çocuğun kafası gayet normal yani sende sakın üzülme doğunca hak vereceksin
Momofelisa gokcemeeric canım teyzem kuzenime hamileyken aynı şekilde demiş doktor çok endişelenmişler ama kuzenim gayet sağlıklı. Fiziki olarak üst kısmı hafif büyük sadece ama dikkat bişe çekmiyor. Erkek bebeklerde olabiliyor galiba
Momofelisa gokcemeeric ailede başı büyük birileri var mı peki? Genetik olarak benziyor çocuk. Bahsettiğim durumda eniştemin başı biraz büyük mesela kuzenim de enişteme çekmiş
gokcemeeric Momofelisa eşimin biraz büyük benimki daha normal. Ama eşiminde vücuduna göre orantılı başı
Zeynep_ze gokcemeeric benimde üç hafta öndeydi sonra ikiye düştü şimdi fark ne bilmiyorum sanırım yine fark azaldı doktor zaten doğduğunda farketmezsin bile diyor
Momofelisa gokcemeeric o zaman hiç endişe etmeyin. İlk doğduğunda biraz büyük gelebilir normalden ama benek büyüdükçe fark kapanır emin olun. Birebir yaşadık kuzenimde. Hele ki kız çocuğu saçları vs de olunca ilerde hiç fark edilmez.