Btl42 16+4 günlük hamileyim bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptılat bi de kalp atışına bakalım dediler ama bi türlü duyamadılar normalde bu haftalarda duyulur muş ben geçen hafta doktora gitmiştim ve çok şükür iyiyiz ama bugün duyamayınca baya telaş yaptım siz ce normal mi yoksa duyulur muydu bu arada baktığı alet çok küçük bir alet
Aygn Btl42 bana sağlık ocağında 17.hafta olmadan duyulmaz demişti hemşire yakinsa kendi doktoruna git
YeniAnne55 Btl42 kalp atısı genellikle 7.haftadan itaberen duyulur senin haftan fazla bile canım saglık ocagındaki aletlerden kaynaklı bişe bu canım
sudamlasi Btl42 erken bile dinlemiş sağlık ocağı benimkini 25 haftalıkken dinlediler minik minik ses çıktı zorla buldu yerini o cihazdan ne beklersin ki dimi🤷🏻
minik18 Cnm telaş yapma saglik ocagindakiler 20 haftadan öncesini pek algilamiyormus hemşire öyle demişti bana
Duygu_k Btl42 20. Haftadan önce duyamayız demişti sağlık ocağındaki ebem. İlk tetanoz aşısı zamanı duymuştuk sanırım 22. Haftaydı. Telaş yapmayın 😊
Duyguanneoluyor 18. Haftada aşıya çağırmışlardı 1 hafta daha bekleyelim ama kalbini dinleyelim dedi ordaki hemşire zar zor bulabildi Kalp atışınışuqn 21+0 oldu gayet sağlıklı Prensesim o küçücük şeyden ne ses duyulabilirki zaten stres yapma çok aklına takıldıysa doktoruna bi git canmm
SevCem Btl42 ben 18 de gittim duydu. Ama öncesinde bana sordu bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye. Ben 16 da hissetmeye başlamıştım. Dedikleri gibi cihaz çok amatör , ondan kaynaklı olabilir. Ama ters giden birşey hissediyorsan git hemen doktora
Zeynnep Btl42 korkmayın cihazları eski olduğundan bana 17-18 civarı anca duyabiliriz demişlerdi. Bence o cihazlarla 20. Haftada anca duyulur. İçiniz rahat değilse kendi doktorunuza gidin bence.
Irmakelizim06 Btl42 makinaları sıkıntı olabiliyo ben 34 haftalığım benmkide duyamadılar o makinayla nstde baktılar gayette güzeldi kalp atışı
Bittersweet Btl42 ebegin uerini iyi saptayamamis olabilir ya da arkasini döndüğü icin duyulmamis olabilir o aletler biraz ilkel oluyor bana 17. Haftadan sonra duyulur demislerdi
AnneyizBizAnne Btl42 canım eğer dopler cihazı eskiyse duyamayabilir ve senin bebis suan kasiklarinda oldukça alt bölgeye bakılması lazım ebe tecrübesiz değilse duyulur ben kendime 14 de bakmıştım takır takır korkma sende muhtemelen cihaz yada tecrübe kaynaklı duyulmadı
Yshlt Btl42 sağlık Ocağı 24-26 dam önce burada duyulmaz dedi bana telefonda hiç meraklanma hastaneye git korkma yani