Vhhemho61 Senzinc Karel yamaç daha uyumlu gibi ama neden olmasın beğendiyseniz 🥰 Kareller çok yakışıklı oluyor sadece oğlumdan değil etrafındakilerden de biliyorum 🥰 sizinki de sağlıkla sıhhatle gelsin adıyla büyüsün bahtı güzel olsun 🤲🏻
BUSRA-2121 Fhryhzr merhaba bende Kayra koyacağım 🥰 profilime bakar mısınız elimde fazladan etiket var hoşunuza giderse ücretsiz gönderirim
BUSRA-2121 Haticedemirezenb Kayra iyilik , ihsan , lütuf demek ana sınıfı öğretmeniyim kayralar çok zeki ve güzel ahlaklı oluyor 🥰❤️
Senzinc Vhhemho61 Teşekkür ederim amin cümlemizinki insallah bnm ilk oğlumun adı yamaç 🙂 oyuzden sordum 2si uyarmı die yani birinin anlamı diğerinden farklı olsun istemiyorum anlamları benzesin istiyorum 🙂
Vhhemho61 Senzinc ya kusura bakmayın yanlış anlamışım tabi ki uyuyor abisi yamaç ve karel çok kulağa hoş ve güzel geliyor 🥰 AMİN teşekkür ederim
Mine-1 Zuhales “Arashan ve Meva’dan iyi olduğunu düşünüyorum. 😉 Siz çocuğunuzun söyleyebileceği ismi koyun o halde
Aysunays Haticedemirezenb Kuzey ismini çok beğeniyorum. Onun disinda Kutay Aras Uraz Eren Ediz Tuna Alparslan