Eurydice Nilay4444 5. Haftanın sonunda başlamıştı bu arada her gebede bulantı görülecek diye bir şey yok Koku hassasiyetim çok fazlaydı bi de et kokusu rahatsız ediyordu parfüm sürmem mümkün değildi Kahveyi 4. Aydan sonra içmeye başlayabildim
Cerenvebebisi-01 Nilay4444 7 ci haftamda başladı canım ilk gebeliğim bulantı ve kusma halen devam ediyor ama prilam ilaç icersem iyiyim sorun olmuyor
Nilay4444 Eurydice ben 6 ci haftadayim 2 ci hamileligim ama bulantim yok. Inshallah olmaz cunku 1 cide cok kusuyordum😬
Suzann- Cerenvebebisi-01 ay prilamı bende içiyorum yatmadan önce 2 tane ama yine devam ediyor bulantım kötü koku gelirse burnuma hemen çıkarıyorum 🥹
Eurydice Nilay4444 vücudun ilk gebeliğinden bağışıklık kazandı belki de ondan şimdi bulanmıyor bilemedm her gebelik farklı🙂
Nur5516 Nilay4444 6. Haftada başladı 17 de geçti tamamen İlaç kullandım onu kullanmayınca mahvoluyordum
ozgeerkan73 Nilay4444 6. Haftada başladı halada devam ediyor bazenleri birsey yemekte bile zorlanıyorum. Herkesin bünyesi aynı değil bazılarında hiç görünmüyor
Gkygz Nilay4444 teşekkür ederim sizin de mi ilk? Hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde zamanı gelince kucağımıza alırız bebişlerimizi ☺️