_Tazeanne Ben her gittiğimde duyuyorum hem devlet hem özele gidiyorum devlet 2-3 saniye de olsa dinletiyor özel zaten renkli ve siyah beyaz herseyine bakıp ayrıca dinletiyor o kadar para veriyoruz yapmak zorundalar doktorunuzu değişin
Mine-1 Ugu324 ilk defa böyle bişi duyuyorum bana mantıklı gelmedi hoşuma da gitmedi bu durum siz iyice bi araştırın bence kalbini dinlemek en doğal hakkınız bundan asla vazgeçmeyin zararı olsaydı bizlere dinletmezlerdi bu kadar. doktorunuzu değiştirin derim bide öyle deneyin
Esra_Omer_21 Serendipity16 ayda bir gidiyorsanız zaten kendisi dinletmesi lazım dinletmem ne demek ya bence hemen değiştirin doktorunuzu
Yigit_Yagiz_Moms Ebru-29 katılıyorum size. Bilinçli hastanelerde 28. Haftadan itibaren Kalp atışlarını dinletmiyorlar artık çünkü zarar veriyor
Serendipity16 MomsE sanırım istedim diye son dedi yani kendim istediğim zaman dinletirim gibi algıladım ben her seferinde tabi ki dinlemek iyi değildir de ben zaten en son 1 ay önce dinlemiştim
Parsmommy Serendipity16 benim doktorum açar açmaz dinletiyor çok kısa 4-5 saniye kadar ben demeden dinletiyor. Kesinlikle değiştirin o nasıl bir davranış manyak mi ne
Serendipity16 Parsmommy ne güzel ben bekliyorum ki dinletsin bunca zaman sadece bir kere dinletti bugünde ikincisi işte 🥺
Serendipity16 Ugu324 ayy bak buna da üzülmüştüm ilk defa eşimle gitmiştik duyacaktık perde var zaten arada eşimde gelebilir mi dedim oradan duyuyor işte demişti beraber kalp atışını duyan hastalar gördükçe özeniyorum benim doktor bu konuda rahat değil 😢
Gamze_yildirim Serendipity16 çok saçma işte demek istediğim paranızla rezil olmak bu devlette her gidisinizde dinliyorsunuz
Serendipity16 Gamze_yildirim devlette de 3 kere gittim hiç dinletmediler bende bir şey demedim genel olarak devlette dinletmiyorlar diye biliyorum
Serendipity16 ASE6154 ben bi 8 haftalıkken dinledim bi de bugün 13+3’üm zaten her gittiğimde ısrar edip dinletin demedim hiç doktordan bekledim oda dinletmeyince bugün rica ettim yoksa sık sık tabi ki bende dinlemek istemem
ASE6154 Serendipity16 zaten 8 haftalıkken öyle çok net duyulmuyor ki dinletseydi hapise atmazlardı yani🙄 ben ilk gebeliğimde doğuma kadar 3 4 kere dinlemiştim özelde 🙃
Gamze_yildirim Serendipity16 ben hamileyim 5 aydır gidiyorum ultrason fotoğrafını da alıyorum sesini de dinliyorum bu arada nerede oturuyorsunuz her devlet aynı olmuyor tabi Bergama devlet Hastanesi’ne gidiyorum doktor ozeldeki doktorlara bin basar yani çok ilgili alakalı ilk hamileliğimde de ona gittim yine aynı Seyfettin ben canım doktorum
Serendipity16 Halin atışlarıyla ilgili hele hiç bilgilendirme yapmadı sadece ilk dinlettiğinde bak gümbür gümbür ses geliyor demişti
Serendipity16 Ugu324 amin valla kibar düşünceli doktorla karşılamak büyük şans inşallah değiştirdiğim doktorum iyi olur