Selinaygun Merhaba 2. Bebeğime hamileyim sanki ilk kez hamile gibiyim ilkini unuttum 3 yaşında kızım Şuan bebeğim doğumu mayıs gibi olacak çok heyecanlıyım sizde de böyle mi oldu 🫣
Fatma44 Selinaygun aynı durumdayız kızım 4,5yasinda mayisda Allah nasib ederse 2gelecek ama tecrübe bilgi deneyim sıfır.sil baştan basladim sanki
_cannil Selinaygun benim de kızım 2 yaşında ikinciyi bizde mayısta bekliyoruz ☺️ hayırlısı ile ben bunda aşırı rahatım kızıma göre bazen evde hamile olduğumu eşim bile unutuyor o kadar sancılıydı ki ilki 😄
Mamacitaa5 Selinaygun oğlum 2 yaşında mart gibi gelicek 2 numaramız Allahın izniyle belki Şubat sonu da olabilir bende çok başkayım ilkinde iyiydim ama bunda çok çabuk yoruluyorum oğlumun yorduğundan da değil tek bir odayı süpürsem nefes nefeseyim hayırlısıyla doğum yaklaşsın diye bekliyorum ondan sonra belki daha zor olacak ama yapacak bir şey yok 🙄😅
Maryhoney Selinaygun 4 yaşında oğlum Nisan sonu kızım gelecek inşallah nasıl olcak hiçbir fikrim yok 😁
Selinaygun _cannil yaaa benim bu 2. Si beni daha çok yoruyor kızımda prensesler gibiydim enerji tavandı bunda gram halim yok yerimden kalkamıyorum daha 3,5 aylık birde
Melson20 Benimde 1 yasinda kizim var haziranda dogum yapicam insAllah. Kizimda perisandim kusa kusa bir hal olmustum simdi iyiyim yorgunluk disinda sorun yok. Korkuyorum dogumdan ama bakalim 😅 herkes ikinci daha kolay diyor
Selinaygun Melson20 bende ilkinde iyiydim bunda hep bulantı ve halsizlik her gebelik farklı oluyormuş
Spgrr Melson20 benimde 1 yaşında kızım var haziranda doğumum😆 doğum sonrası yaşayacaklarımı dusunuyorum asıl🤣
Selinaygun Mamacitaa5 ya bende öyleyim konuşurken bile nefes nefese kalıyorum ve daha çok küçük yani 3,5 aylık
Fatma44 Selinaygun ben ilk hamileligimide prenses gibi geçiremedim bundada aynıyım bulantılar zirve yapıyor resmen
Odininmamisi Şuan 7+4’deyiz ilk hamileliğimde prenses gibiydim ne uyku bilirim mide bulantısı bunda uyku isteği mide bulantısı bitmiyor. Adapte olmakta zorlandım açıkçası daha yeni yeni alışabiliyorum
Selinaygun Maryhoney ya ne güzel maşallah bir kız bir oğlan hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah
Odininmamisi Selinaygun İlkinde hiç merak etmemiştim cinsiyeti bugün kontrolüm var utanmasam doktoruma bi tahminde bulun diyecektim 😀 Ben ve çevremdeki herkes kız diyor kese şekline göre doğru çıkıyorsa yine erkek 😀
25merve Benim 3. Bende sıfır hiçbişey hatırlamıyorum hamileliğe dair 🤣 nasipse mayısta olacak inşallah bizde bugün 14+1 iz 🥰
Su94 Selinaygun benimde durumun aynı sizin gibi az çok bisiler hatrliyorum cinsiyet tahmininde bile bulunmadilar dhaa 15 haftaligiz