crazymommy canım valla her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır ben her elin aynı olmadığını düşünüyorum ve tabi ki özel hastane ilaçları falan cok farklı oluyor ya ben sinir sıkışmasından ameliyat oldum iki elimden özelde olmak zorunda kaldım çalışıyordum ve fabrıka cok kotu mobing uyguluyordu 6 sag 6 sol bilekten avuç içine kadar dikişlerim vardı araları açık sekılde yattığımda o yatağa cok korkmuştum ama ertesi gün pansuman icin actıklırnda da ellerimi ağlamıştım nasıl toparlanacak bunlar boyle diye foşur foşur kanlar akıyordu ellerimden dikiş aralarından ve doktor 1 haftaya kadar kullanma hic dedi ben ıkıncı gun lavaboda çeşmeyi açıyordum tek basıma evet canım acıyordu ama zor da olsa kullanabiliyordum ellerimi diyeceğim şu canım özel hastane imkanları cok guzel elden ele de fark ediyor ama doğum ücretleri nst tahliller falan özel uçtu gitti hersey devlete gitmek zorundayım zorunda olan onlarca kadın da var Rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizi 🌸 kimi doktor harika hissettirirken kimisi de bin pişman ettiriyor eğitimin ilk önce insanlık olduğunu öğretseler keske 🌸