Deletedmom_85 umrumdadegil yooook içime sinen yok hic. Of bu kararsızlık beni öldürecek bir gün… Ağız mendili Alicam mesela yorum bakıyorum kötü yoeum görünce almaktan vazgeçiyorum. Şu klasik düz iğne oyası olanlar varya renkli renkli. Biri fotoğraf paylaşmış başka tığ oyası biri fotoğraf atmış yamuk olmuş oyası falan almaktan vazgeçiyorum kafayı yicem en son 😭
umrumdadegil Deletedmom_85 ben 20 tane aldım gayet güzel geldi oyaları falan müslin battaniye de 4 katlı müslin battaniye aldım çok güzel yumuşacık 🥰
Deletedmom_85 LavinsMom kız eskiden gösterge mi varmış alllasen yandan devirir poposunu bakarız işte klasik yöntem 😂 bende mavisini alayım o zaman eski seri daha iyi diyolar çünkü. E iyi bak sen sahitte olmuşsun bizzat iti olmuş
LavinsMom Deletedmom_85 evet ya eskiden zsten yokmus yapiyorlarmis 🤣 evet ya sabahdan oturup onun kaka cis yapmasini bekledim resmen 🤣🤣
melike81_ Deletedmom_85 hayır atmıyor ya ben görümcemede yaptım yıkadı etti hiçbişi olmadı 2 sene oldu öreli bide hiçbişi olmadı olmuyor sen bağladığında böle bi gerdirir gibi yap bak o zmaannda anlıcan zaten ben iki üç kez bağlıyodum kalan sarkanı kesiyorum hiç dikmedim bile yani😂
Deletedmom_85 melike81_ aa öyleyse bende kesiyim canıma minnet 😂 teşekkürler bilgi için atar djye korkuyordum açıkçası
umrumdadegil Deletedmom_85 Bak bu müslin battaniye çok güzel yanında ağız mendili hediye yollamışlar 1 tane 😂 trendyoldan zeypba dan aldım
umrumdadegil Deletedmom_85 ağız mendilleri de hep kargom bedava olsun diye bir şeylerin yanında sipariş ettim🤣🤣
Deletedmom_85 Yazmelegi_ ay ne kadar şeker olmuşlar. Sağlıkla giydiği günleri de görmek nssip olsun inşallah canım. Battaneyi önce becerebilirsen sonra ben de yelek falan düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ya keşke elim yatkın olsa. Dur bakalım denemeden bilemeyiz onu da tığ yok şiş yok kolay gibi sonuçta.
Deletedmom_85 umrumdadegil seninkiler güzelmiş kız bu ss aldığın yerlerden alsam olur dimi Trendyoldan? 10 tane alsam yeter herhalde ya. Kimisi ter bezi için falanda kullanıyormuş da ölçüleri nsid bilip de alcaz o iş yaş. Uğraştın bays kuzum hakjini helal et içime sinmiyodu hiç iyi oldu😂🌺
Gzdesri Ben bu çaprazı yapamadım dümdüz oruyorum şuan zaten motifli battaniye örmüştüm buda yumus yumus oluyor diye basladim çok sıcak tutuyor 54 ilmek ile 2 ip bitti şuan yarısı bile olmadı 😂😂
Deletedmom_85 Gzdesri dur bakalım heyecan yaptım inşallah ysosrim. Çapraz çok güzel gözüküyor ama ya,😂
Balbebek012 Deletedmom_85 başak model asla yapma illa delikli oluyır ve bebenin parmakalrı illa o deliklere giriyor 😵💫😵💫başak model pişmanlıktır
umrumdadegil Deletedmom_85 ne demek yardımcı olabildiysem sevindim 😍 alabilirsin ben oralardan aldım sepete ekleyince satıcıya dikkat et yine değişiyor bazen sepete atınca daha ucuz satıcınınkini ekliyor😂 boyutlarını da çekeyim sana ben 20 tane aldım çünkü çok lazım oluyor dediler 10 tane yetmez dediler fazla fazla alayım dedim
umrumdadegil Deletedmom_85 Bak attığım görseldeki ss sırasına göre üst üste dizdim ona göre alırsın 💜
Yazmelegi_ Deletedmom_85 teşekkür ederiz🌸video izleyerek gidersen eğer gerçekten 1.2 denemeden sonra yapıyorsun ❤️
Deletedmom_85 umrumdadegil en büyük olan ilk başta ki SS mi😂 ama onun etrafı mavi düz beyaz büyük olanı göremedim kız ben