Minikus Fatley canım benim de yaptırmam gerekiyordu ve ben hayatını ne olursa olsun riske atmamak için kabul etmedim dua et bol bol çünkü riskli bir işlem ona gore karar ver
Fatley Minikus Riskli bir işlem olduğu için çok düşünüyorum zaten , ama bilmeden de nasıl geçer geri kalan aylar onu bilmiyorum .
TCTuernekolu Fatley benim bebeğiminde 2,50 ve 3,1 ölçülmüştü hem kan tahlili hemde amniyosentez yaptırdım sonuç negatif çıktı çok şükür
TCTuernekolu Fatley kan tahlilinde down sendrom %99 turner ve edward sendrom %80 doğru sonuç veriyor %100 değil bana doktorum öyle söyledi o yüzden hem kan tahlili hemde amniyosentez yaptırma kararı almıştık
TCTuernekolu Fatley inşallah çıkmaz 🙏🏻 Burun kemiği hakkında birşey söyledi mi? Oluşmuş yada oluşmamış diye
Fatley TCTuernekolu bir doktor oluşmamış dedi biri oluşmuş o yüzden şimdi başka doktora daha gideceğim
Mel53 Fatley benim de 3.7 asla yaptırmadım yaptırmam da. Gerek yok, başka şeyler yaptır. Detaylı, fetal dna, fetal eko ve genetik
Fatley Mel53 bu dediginiz testlerin çok fazla down sonucunu vermiyor diyor doktorlar yoksa bende başka test yaptırmak isterim
Krasivyy AlininAysesii ben hiç birini yaptırmadım onlar olasılık testleri hamileliğimi zehir edemem sadece detaylıya gircem o kadar Rabbim ne verirse o zaten
Mel53 Fatley down da %99 doğru sonucu veriyor. Enfeksiyon ve düşük riskini göze alıyorsanız siz bilirsiniz.