123_321 2 hafta önce sezaryen doğum yaptım çok şükür, Allah herkesi evladına kavuştursun merak ettikleriz varsa yardımcı olabilirim
Nilsuubuz 123_321 of haftaya saliya gün verdi bana da çok korkuyorum sezaryandan çok ağrı çeker miyim acaba 😔😔
123_321 Aykem ilk 5 gün agrıdı oda agrı kesici ve antibiyotik veriyor zaten doktor onları içince agrı hissetmiyorsun gülmek ve öksürmek aşırı zor ilk hafta ama 10. Günde düzeliyor rahat rahat öksürüp gülebiliyorsun ☺️
Zeynep_ze 123_321 yani ağrıdı deniyor ya mesela merak ediyorum o ağrıyı böyle sizi mahvedecek dayanamıyorum diyecek bir şey mi yoksa normal bir ağrı mı işlerinize engel oldu mı o ağrı benimde perşembe doğumum var karına bastırma olayından korkuyorum bide sizin bastırıldı mı bastırıldıysa anlık mı ağrısı dayanılabiliyor mu
123_321 Nilsuubuz canım agrı çekiyorsun evet yalan degil ama inan bana 1 hafta zoru hiç geçmiycek gibi hissettim çok pişman oldum ilk sezaryen böyle bir şeymiydi bilseydim asla olmazdım diye agladım çıkınca kambur zorla yürüyordum oturamıyordum her gün bir yerin daha iyi oluyor ama şuan bebegime kendim bakıyorum her işi yapabilirim yani ben iyileştiysem herkes iyi olur 😀
123_321 Zeynep_ze benim canım çok tatlıdır normal dogumdan korktugum için sezaryena yöneldim zaten fakat evet sezaryen da agrılı bir şeymiş gerçekten ameliyatta o çekiştirmeler beni mahvetti tansiyonum düştü midem bulandı falan çok kötü bitmiycek sandım odaya geçince hepsi geçti karnıma kum torbası koydular uyuşukluktan hissetmiyorsun zaten
123_321 Zeynep_ze kan boşalsın diye 2 kere gelip karnına bastırıyorlar evet bastırırken agrıyor ama hemen bırakınca geçiyor odada agrı kesici igne yapıyorlar zaten 2 3 kere yani