Yasemin4242 Kızlar merhaba. Gece uyurken biraz adet dönemimizde olan sancısına uyandım haftam 34+1 aynı durumda olan var mı ya da bilen sabah doktorumu arayacağım ama içim içimi yiyor suan
Prensm Yasemin4242 günaydın canım 33+5 haftalığım bi haftadır banada okuyor ara ara bel ağrılarımda oluyor bacak ağrılarıda 🤦🏻♀️ Normalmiş korkma 😌
reflesha Yasemin4242 o adet sancısı olarak hissettiniz kasılma yalancı dogum sancısıymış doktoruma sormustum
Demdem08 Merhaba canım, Normal adet sancılarının olması artık bu dönemlerde, bende 37+5 oldum aynı şekilde adet sancısı gibi ağrım var suan ağrıya uyandım. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan genede dr arayıp bir konuş istersen.
Demdem08 Yasemin4242 Rica ederim canım, korkma olacak zamanla böyle agrılar sancılar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Evladını sağ salim kucagına alırsın inşallah 🙏💜
Gamze-nil Prensm aynen cnm bnde 31+4üm ara ara belime yok sağıma ince ağrılar giriyor normaldir diye kendimi kasmıyprum inş normaldir 😊
Zarife Ftsfts bende 28 inci haftadayim karnimin altinda iki gundur adet sancisindan hafif agri oluyo geciyo uzun surmuyo ama gun icnde yine oluyo bebegin hareketleri normal her zamanki gibi korkmali miyim bilmiyorum persembe kontrolum var ins kotu bsy degildir
YamurKarabulut Bende se başlamıştı 33 hafta sınırlarında 37 oldum hala aynı .. yalancı sancılarmış pozisyon değiştirme yatıyorsan yönünü değiştir ya da kalk yürü.. yürüyorsa otur .. geçmezse ılık duş al dedi doktorum .. bazen çok şiddetli oluyor kalkamıyorum bile nasıl olacak dedim eşin yardım etsin yürütsün seni dedi doktorum 😂😂...
Yasemin4242 Zarife aynı benimde öyle canım ağrılar benimdr kontrolüm haftaya perşembe. Doktorumu aradım şimdi yalancı sancı korkma dedi ama yinede çok şiddetli olursa bebek hareketleri yavaşlarsa gel dedi. Şükür hareketlerinde bi sıkıntı yk her zaman ki gibi
reflesha Zarife hayır zaten vücudun Doğuma hazırlık yapıyor bu agrıların sıklığı önemli gerçek Doğum sancısı 5dk bir geliyormuş ve gittikte siddetleniyormus
Zarife Yasemin4242 bende yarina randevu aldim. Valla cok korktum ya dayanilmicak gibi degil ama insan neden oluyo diye dusunmeden edemiyo. Bebegin hareketleri bende de iyi bakalim insallah saglikla dogarlar ya
Zarife reflesha bugune kadar hic olmadi canim sabah oldu iste 7 gibi snra uyudum 11 bucukta kalktim hicbi agri yoktu oglene dogru yine geldi su anda hala var geliyo geciyo bende anlamadim dakka tutmadim hic ama agri sabit bi agri su an
reflesha Zarife doktoruna ulaş canım sonuçta ben kendi şikayetimi doktoruma sormuştum seninki farklı bir sorun olabilir yanlış yönlendirmek istemem
Zarife reflesha su anda doktorum yok malesef degistirmistim doktorumu randevumda yarin zaten siddetli agrim olursa giderim acile hemen. Tesekkur ederm