NewMomm1 Dnzcsgn Benimde canım istiyor yemiyorum 🥲 Ama biraz da tiksindim açıkcası böcek, kurt, kıl olaylarını gördükten sonra😂 yiyesim var ama yememeye uğraşıyorum
Sumeyyealts Çok canım çektiğinde yedim bende ama en son yediğimde midemi aşırı yaktı kıvrandım bi daha yer miyim sanmam
Hilaldabaan Dnzcsgn ay kız dün benimde çok çekti iki tane yedim valla napiyim normalde çok dikkat ediyorum ama çok çekti durduramadım kendimi 🥹
Hilaldabaan matmazellayy valla bende dün yedim iki paket ama hiç midem kötü olmadı çok canım çekti ya normalde hep dikkat ederim sonra bi vicdan azabı çektim 🥹
matmazellayy Hilaldabaan Benim mide bulantılarım hazimsizligim çok onu yiyince ekstra gece uyanıp uyanıp kustum zaten çok zararlı ama napalim can isteyince de çok önüne geçemiyorum neyse ilk ve sondu🤭
Hilaldabaan Ugu324 ay bende üşeniyorum ama yememeye çalışıyorum bir defa yedim sadece körilisi favorim 😂💙
2bebislianneee Dnzcsgn oğlumda benim de aşırı çekiyordu yiyordum yiyene kadar aklımdan silinmiyordu ye bişey olmaz inşallah 😀
Krtcm Dnzcsgn tansiyon olmasa yıycem ama çok sağlıksız hamileyken mecbur yemiyorum öncesinde de çok nadir yerdim.bence yemeyin bişey olmaz
cokbilmismom Asla yemem aşersemde igrenc bir sey ve aşırı sağlıksız bence plastik gibi bir şey yiyene afiyet olsun mideme bu kötülüğü yapamam 😂😂😂