babyme_ay Merhaba arkadaşlar. 33. Haftadayım daha belirleyemedik. Mümkünse Türkçe olan, modern erkek isim önerilerinizi alabilir miyim? İki isim koymak istiyoruz ama karar veremedik hiç. Önerilerinizi bekliyoruuumm
sevgigorgell Göktuğ, Hamza Miraç Eymen isimleri çok hoşuma gidiyor. Benimde üç kızım var 😊 erkek olsaydı bu isimler arasındaydım 😊
Meral_56 babyme_ay Ediz Eren Eray Tuna Kutay Ayaz Teoman Kuzey Mete Yiğit Ege Efe Can Tibet Ender Karan Serbay Atilla Subutay Ogeday
Kahverengi babyme_ay sıkıntı yaşamasın diğe tek isim koydum uraz türkçe bir isim orta asya türklerinden geliyor anlamı şans ve talih demek
EceBertav Yeğenimin ismi Çağan Alp şenlik ve yiğit demek çok güzel bence anlamları. Ben de oğluma Güney Ali koyacağım. Yönü güneş olsun Ali de yüce mevkiler demek. Anlamlarını beğenerek koyun bence
babyme_ay Peki sizce iki isim koymak nasıl? Şimdi bakıyorum herkes iki isim koyuyor. Çocuk ilerde anne benim neden iki ismim yok der mi diye koycam sırf ben 😅 ilk çocuğuma koymadım bu sefer haksızlık olur mu diye düşünüyorum
-Seher- babyme_ay Ben de 33. Haftadayım Metehan düşünüyoruz ama eşim bu aralar Göktürk mü olsa acaba diyor kararsızız 😂