Mermicek-annesi Bol sıvı bol C vitamini birde sıcak çorbalar içerisine ben acı turşu suyu koydum iki günde iyileştim 🤗
Cambardak__ Bende bu hafta hem kör kütük gribim hemde hamile olduğumu öğrendim, öyle bir öksürüyorumki kasıklarıma kadar acıyor, boğazımda sürekli gıcık var 1 kaşık bal üzerine karabiber döküp emerek yiyorum
Cambardak__ Onun dışında portakal falan yiyip c vit almaya çalışıyorum doktor ilaç kesinlikle icmiceksim dedi sadece ateş olursa parol iç dedi
1Melike Cambardak__ hmm aferin için araştırdım da biraz onu da doktorunuza sormadan tüketmeyin yazıyor
Yavru-kus Bana doktorum aksef diye bir antibiyotik yazmıştı onunla atlattım yoksa çok zor geçiyor bi doktorunuza danışın isterseniz
Sehseh Malesef ki ilaç falan bikac gün sonrasına anca etki ediyor ben acilden gtmistim cam şişe de bir parol serum taktılar bana çok rahatlatmisti beni sabaha kadar ilk o gün uyumustum serumdan sonra
Cambardak__ 1Melike sadece parol icceksin dedi doktor, ateş yükselirse bebeğe çok zararı olurmuş o yüzden mutlaka hap iç demişti aklında olsun canım diğer hapları asla kullanmıcaksın demişti aferin hapı zarar verebilir