Aysesultan97 38+1 de 16 Kasım Perşembe günü sezeryan tarihi aldık. Heyecanlı ve endişeliyim. Doğum anında neler olacak. Hastane odası süsleme vs düşündünüz mü planlı sezaryenle doğum yapacaklar
Zeynep_ze hulyaca ay aynıyız ya zaman geçmiyor sanki benimde perşembe sezaryen çok tuhaf hissediyorum hem doğmasın biraz daha zaman olsa diyorum hemde hemen doğsada artık görsem diyorum
hulyaca Zeynep_ze Doğum belli olunca insan iyice tuhaf hissediyor gerçekten 🥲 çok zorlanmaya başladım çatı ağrısından. Bebek aşırı baskı yapıyor o yüzden hemen doğduğu ana ışınlanmak istiyorum 🙈
Alizee Zeynep_ze benimde perşembe doğumum olacak. Ama sanki sancıyla kendinin gelme gününü seçmesini isterdim. Böyle sanki ben onu zorla doğuracağım gibime geliyor
Zeynep_ze hulyaca benimde karnım taş gibi oluyor bugğn çok zorluğunu çektim ama benim ilk bebeğim o yüzden beni neyin beklediğini bilmemekte geriyor cidden duygularımı tarif edemiyorum dün günü öğrendiğimde çok heyecanlıydım bugün çok suskunum bakalım yarın nasıl olacağım 🥺🥺
hulyaca Zeynep_ze çok normal canım öyle hissetmen 🥲 her doğum ayrı oluyor gerçekten. Farklı hisler, düşünceler. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize inşallah 🙏🏻 🥰🥰
Golenda21 Bende Perşembe günü sezeryan olacam heyecan mutluluk korku hepsi bir arada ve tam anestezi olacam
Mercimek6273 37 haftada 23 Kasım benim. Karın çevresi geriliği olduğu için bekleyemeyiz dedi. Korkuyorum gerginim
Fundabshnn Alizee Merhaba 🤗 3 ocak dedik bizde bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 İlk oğlumla aynı gün 🌺