Mnur Mrb hanımlar doktorum yukarıda yazdığım ilacı verdi ama bn onu yutunca sankı mideme kocaman bir taş koyuyorlar ağrı veriyor artı mıde yanması başlıo bnde sizdede aynısı oluomu
Duyguethm Mnur bende de ayni etkiyi yapti ac iciyordum artik kahvaltidan 2saat sonra iciyorum sükür ozaman rahatsiz etmedi
EzgiKizilates Mnur öfff evet başından beri kullanıyorum hayatımda hiç midemle ilgili sorunum olmamıştı beni mahvetti bu ilaç ne yesem yemek borum yanıyor alıştım artık hep orda bi acıyla geziyorum
Gulhan2692 Canım bende kullanıyordum ama aşırı migde bulantısı yapıyordu ve dediğin gibi etkilerde. Doktoruma söyledim değerlerime baktirdim iyiymiş içmene gerek yok dedi istersen sende bi danış
HilalElvinEbrar Mnur bendede mide bulantısı yapıyor suan 40 haftalığım hala içiyorum içmediğim zaman başım dönüyor içincede bazen sabah kusuyırum bile ve aşırı derecede tuvalete çıkartıyor isal gibi
Mnur Bna, eczacım yemekten 1 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra kullan dedi bnde yemekten snra kullanıyorum sıkıntı verıyor bnde şimdi bıraktım 2 kere attım
deletedmom6295 Mnur nerdeyse 7 aydır kullanıyorum arada mide bulantısı ve ilk zamanlar kabız dılında birşey yapmadı
snmtrhn Mnur yo benim.olmuyor bende aynisini.kullaniyorum ama sadece bagirsaklarimi biraz kotu yapio ilac bu migdeme.bisey yaomiyo ben sabah aksam.iki kere kullaniyorum hemde