Zeehraaaa Ay kızlar hamile değilken 40 dkkada yaptığım temizliği 3 4 saatte sigdirmak ne zormuş normalde eşimle beraber yapıyorduk yarın annem uzun yoldan geliyor mecburen ben yaptım bugün. Lavaboları yikadm sil süpür sleppy mendille de toz alacam aşırı yoruldum belim falan çok ağrıdii
PrensesAnnesi_42 Zeehraaaa ahh sen gel onu 30 lu haftalardan sor. Kaplumbağa gibi temizlik yapmaya çalışıyorum 😪
Gamzecanpolat Zeehraaaa Bende öyle dinlene dinlene yaptığım için günde 1 oda şeklinde gidiyorum yoksa bel kasık ağrısından uyuyamıyorum
Zeyna01 Zeehraaaa 24 haftalık hamileyim dün kış temizliğe başladım yatak odası bitti cam kapı baza alt düzen yapıyorum bugün komple mutfak döktüm buzluk buzdolabi içi çekmece dolap içleri yarın oturma odası cam perdesini giyinme odası yemek odası cam perde diğer günde sadece dua ediyorum cuma günü biter yazlık kışlık kalıyor onuda annem çağırırım 😂 hamileliğimden ilk başladı annem kız kardeşim geliyordu ama.genel olarak ev süpür sil bende
Melson20 Herkesin bunyesi farkli kendini cok yorma. Yavas yavas yap yada dinlene dinlene yapmayi dene. Aralarda otur su icmeyi de ihmal etme. Ben 39 haftalikken bile perdelere kadar yikayip astigimi bilirim beni tek rahatsiz eden 100 defa wc gitmek olurdu 🤣
Gamzecanpolat Zeehraaaa 😅 bende ya Allah deyip giriştim ama ağrıdan yatamadım isterse evi şey götürsün afedersin zaten gurbetteyim gelen de haber verip geliyor