kardelen25_ Sadeceanne2 amin ins ☺️ evet öyle gerçekten bide insan ne olduğunu bilip ona göre sevmekte istiyor tabi
kardelen25_ Nuraslanklc Teşekkür ederim ☺️ bakalım en son ne diycek doktorumuz birkaç hafta sonra netleşir herhalde. Birine kesin kız deniyorda diğerine erkek dediğide oldu kız dediğide
kardelen25_ Nuraslanklc kontrolüm haftaya aslında doktorum iki kız dedi. Daha önce bir kız bir erkek demişti. Bugün başka bir doktora göründüm o da bir kız bir erkek dedi kafam karıştı açıkçası
kardelen25_ Nuraslanklc doğru diyorsunuz bekleyebilirsem bekliycem yoksa da giderim öncesinde de napiyim😂
Eken012 kardelen25_ bende ikili test yaptirmadim ense ve buruna baktı sıkıntı yoktu sukur. Nifty testi onerdi onuda yaptırmadım. Benim alttaki biraz kucuk cıkıyor 🥰 biri için erkek dedi digeri belli değil hala bakalım iki hafta sonra randevumuz var öğreniriz.
kardelen25_ Eken012 evet 16.haftada netleşir artık. Benimde biri kız zaten ama diğerine erkekte dedi kız da. İns bir kız bir erkektir gönlüm ondan yana ☺️ çünkü benim bir kızım daha var🥰 ama herşeyden elbette sağlıklı ve hayırlı olsunlar ins🙏
Eken012 kardelen25_ insallah gönlüne göre olur canım sağlıkla t ☺️benim hiç evladım yok bende kız erkek istiyorum bakalım 🤲