Dilara-23- Geç döllenme yaşayıp bebeği sonradan haftasıyla uyumlu olan varmı aranızda kafam karışıyor normalde 2 hafta geç gözüktü ultrasonda fakat şuanda 2 hafta önde gözüküyor yani adet tarihiyle uyumlu anlayamadım ilk hamileliğim
ASE6154 Dilara-23- ilk gebeliğimde önce normalle uyumluydu bi ara önden gidiyor dedi doktor sonra 1 hafta geriden dedi ama haftasıyla uyumlu doğdu yine. Geç döllenmeyle alakalı değildir bence
Lutulut Dilara-23- 1 hafta gerideydik geç yumurtlama benim. sonra 3 güne düştü, şimdi yetişti bakalım. Oluyor yani
Dilara-23- Zulfiye06 en başından beri geç döllenme keseyi bile geç gördük ama şuan 16+3 olması gerekiyor ama ultrasonda 18 hafta olarak gözüktü
Zulfiye06 Dilara-23- kilo almıştır canım . Ama dediğine göre 2 hafta ileri oluyor . Kilolu doğacak felan diyebilir doktor bi sor istersen . Benim gec dollenme bide kilosu hafta olarak geri . Çok gec döllenmeyle alakası yok bu durumun
Dilara-23- Canangokdmr ben 9. Haftada gördüm ondan önce bende çok endişelendim boş mu acama vs diye ama geç döllenme dedi doktorum
Dilara-23- Zulfiye06 çok şaşkınım ben hiç kilo almadım sanırım bebe ne yesem kendine çekiyor 😂ondan sürekli yorugun hissediyorum
Canangokdmr Dilara-23- ay ins bnmde öyledir ben. İlk gittiğimde zaten geç döllenme dedi adetime göre 8 haftalık ti ama doktor 6 dedi 1 hafta snra ysni 7 haftalık olunca gttim göremedi sizin adet tarihinize Göre mi 9. Haftada yoksa ultrasona göre mi 9. Haftada gördünüz acaba bu bilgiye çok ihtiyacim var ☺️🙈
16eda16 Dilara-23- canım bebeği geç görmüşsün bana dün boş gebelik denildi sürecini anlatır mısın dünden beri çok kötü haldeyim 2. Boş gebelik denildi ve kendime hala bi mucize arıyorum lütfen cevap verir misin bana 😭😭 6+6 da yani dün hem karın hem vajinal boş kese var 17 mm kese de kesinlikle kürtaj deniliyor yolk kesem bile yok
Canangokdmr Dilara-23- keseyi mi bebeğimi orayı anlamadım ben keseyi 6. Haftada gördüm 7 de yolk saç gördüm ama bebegi goremedik siz bebeği kaçimci haftada gördünüz