Happ Bat 18 yumurtlama 1 kasım çatlama 3 kasım sanırım Çizgi var mı arkadaşlar varsa da daha çıkmaması normal mi bakar mısınız 🥺
Baycam Happ adetime 5 gün kala bu testi yaptım ilk negatif çıktı ertesi gün baktığımda çok silik gölge gördüm internette kuruma çizgisi yazıyordu ama ben hamile olduğumu hissediyordum. 2gün sonra ilk idrarla yaptım 1saat içinde çizgi silik şekilde çıktı ertesi gün tekrardan yaptım adetime 2 gün varken çizgi 15dk da çıktı ama aşırı silik kan verdim 16 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim kan sonucunu beklerken kaset test aldım yaptım kan 65cıktı kaset test tek çizgi. Yani demem o ki testte çok silikte çıksa vardır ınsallah. Testte flaş tutup bakın isterseniz
Ebru-29 Happ prodoctor regliden 8 9 gün öncesine kadar sonuç veriyor. 3 gün kalmış olsa çıkardı negatif gibi duruyor
sweetmom_ Benim gözüme gölge geliyor ama bilmiyorum. İnşaAllah vadir. Adetiniz geçtiyse kan verin İnşaAllah çıkar
Dilara-23- Happ ben de sen gibi 4 gün önceden yaptım adet geçiktirici kullanacaktım nolur nolmaz diye negatif çıktı ama içimde hissiyat kullanma dedi adet tarihim 2 gün geçikince tekrar yaptım silik çıktı geç döllenme olmuş bu yüzden erken gebelik testide olsa çıkmamıştı adet tarihinizin geçmesini bekleyin adet tarihi geçip negatif gören gebeler de var o yüzden en net sonuç 11. Gün belli olur biraz sabır işi zor tabi ama
Happ Dilara-23- ağrın oldu mu canım peki benim 1 haftadır kasık bel ağrım var göğüs ucumda çok acıyor 3 4 gün önce silik çizgi gördüm tekrar yaptığımda çıkmıyor o yüzden ümitsizliğim başladı aslında ama inşallah vardır 🤲🏻
NovaVina_ Dilara-23- 8. Gun gecikmenin hala negatif goruyorum testlerde. Hicbir regli ya da gebelik belirtimde yok.
Dilara-23- Happ aslında oldu olmadı gibi sürekli bi ağrı yoktu ama sadece göğsüm çok ağrıdı dokunduğumda regl olacam sandım ama değilmişim
Dilara-23- NovaVina_ Geç döllenme olduysa daha geç bile görebilirsin onun için kan vermen en doğrusu olur
Mmsb NovaVina_ Bende pcosum düzenli adet olamıyorum ve bebek istiyorum. Doktor duphaston vermişti döllenme olursa bebek tutunsun diye. Döllenme yoksa adet söktürücü olarakta etkisi var adet gördürüyor. Adetim 6 gün gecikti ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür pozitif çıkıyor. Gebelik testi yapıyorum negatif. Ara ara kahve lekelenmem oldu daha da olmadı. Göğüslerim acıyor sadece. Adet mi olacağım yoksaa gebelik midirr sizce🥲 adetim genelde lekelenmeyle gelir ama hala olamadım 😓