Melyy25 Kızlar merhaba , benim sat 13 Ekim hesaplamaya göre 4+3 oluyorum ama 11 Kasımda hcg 62 13 kasımda hcg 130 çıktı. Sizce düşük mü? Yaptığım testler regl gününden önce hep negatif çıkıyordu bat günümde silik pozitif gördüm, geç döllenmemidir acaba 🥺
Cankuss35 Melyy25 hayır sonuç güzel iki katı artmış değerin 3-4 gün bekle tekrar kan ver Yumurtlama gününden 11-12 gün geçtiyse tam o zaman test yaptıysan geç döllenme değil
umrumdadegil Melyy25 geç döllenme olmuştur korkma artış güzel olmuş tekrar 2 gün sonra kan verip yükselmeyi takip et 🌸
Morkity Melyy25 aynı hafta ve gündeyiz öncelikle hayırlı olsun. Artış gayet güzel ama için rahat etsin istiyorsan yarım tekrar bi kan ver:)
Melyy25 Morkity çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun 🌸 Yarın gidip tekrar kan veririm inşallah teşekkür ederim 🙏
Burcu__0506 Melyy25 hayr canım sonuçlar gayet iyi ıkı kat artıyor , benim adet günümde 15 çıktı 2 gün sonra 50 4 gün sonra 200 şimdi 6 bin küsürlerde seninde böyle ilerlicektir
Melyy25 Ay kızlar çok teşekkürler yanıtlar içim rahatladı biraz daha 🙏 temmuz ayında bir düşüğüm oldu o gebeliğimde beta artışı çok yavaştı o yüzden korkuyorum 🌸
Burcu__0506 Melyy25 aaa maşallah çok güzel ilerliyor inşallah hep böyle 2-3 kat artmaya devam eder çok sevindim 🥰🌸