2prensesannesiiii 15 mayıs doğum yaptım ilk reglımı 28 eylül oldum sonra 13 ekim oldum döngüm kısa sürdü bugğn 14 kasım ben hala regl olmadım
AdaKaranfili 2prensesannesiiii selam kuzum nasilsin? Bebis nasil 🥰. Dogumdan 2 ay 10 gun sonra ilk reglimi 9agustosta oldum . Sonra 22 agustosta tekrar oldum. 22 eylulde oldu 18 ekimde. Takvim bat 15 kasim gosteriyor.bakalim zamaninda gelecek mi. Cok opuyorum minigi de seni de 🌹😘
2prensesannesiiii AdaKaranfili ya canım benim iyiyim sen nasılsın bebiş iyi çok şükür seni sormalı 🥰 ya düzensiz gidiyor benim gibi anlaşılan doğum kontrol hapı kullanıyor musun ? Ben bıraktım kullanmayı çok etkiledi hormonlarımı🥲 bende seni ve miniği çok öpüyorum 💋
AdaKaranfili 2prensesannesiiii iyyiz canim.buyuyoruz iste yavas yavaş😍🥰 .evet şimdilik düzensiz gibi. Hayır doğum kontrol hapı kullanmıyorum.geri çekilme ile korunuyorum.3.cocugu 1 sene falan düşünmüyorum.kazaya kurban gitmezsek tabi😂
2prensesannesiiii AdaKaranfili hahagagava ben hap kullandım bıraktım sonra nafetti beni😂 kime desem geri çekilme yöntemini kullanıyor oysa kızım eşimle geri çeklme yöntemini uygularken oldu çok dikkatli olmak gerek çok🥲
AdaKaranfili 2prensesannesiiii eşim iyi korunuyor.ona bu anlamda guveniyorum.dikkatli aşırı. Korunmasam direkt hamile kalıyorum.😀 Bu arada ben adet oldum bugün. Düzene girdi sanırım benim adetim eylülden beri hep 28 gunde bir oluyor . Sende durumlar nasıl?
2prensesannesiiii AdaKaranfili kuzum ben daha 2 kez regl oldum bi 28 eylül bi dr 13 ekim kasımda daha olmadım gecikti biraz
AdaKaranfili 2prensesannesiiii bende de Ağustos ayında 2 kez olmuşdu. Daha sonra ayda bir kez.duzenli olmaya başlamışdı. Senin de olur merak etme.bunye meselesi.