Yagmur123 habibeayan biz 16+3 üz ama doğumumuz mayıs sonunda canım 28 Mayıs senin hesaplamada bi sıkıntı olmasın ya da benim de sıkıntı olmuş olabilir
tugbamehmetbaki sevil87 nisan gözüküyor ama benim erken doğum riskim var büyük bir ihtimalle Mart sonu görelim erkek olacak inşallah
Seymaozkn Haziran 14+4 doktor erkeğe benzetti ama bir sonraki kontrolde daha net belli olur bir oğlum var aklımdan kız geçiyor 🤣
AlininAysesii Mrym53 Bana da doktor kemik yapısından tahminde bulundu ama ben inanmadığım için söylemedim ☺️
Mrym53 Gzm2860 15 haftalık netleşmiştir ama heralde bana 12.haftada erkek dedi 1 hafta sonra kendi doktorum kız dedi şuan daha yeni 15 haftalık olucak 14 de net belli oluyor diye biliyorum
AlininAysesii sevil87 Gittim, kemik yapısından benzetti doktor ama kesinliği yok, kesin denilene kadar inanmıyorum ben ☺️
gayecee sevil87 bana Kız gibi dedi 12. Haftamda şimdi 17. Haftamda tekrar randevum var sanırım bu ay kesinleşir mayıs bebeği olacağız inşallah
Feelina Şubat sonu mart ortasını bulmaz sanırım doğumu isimsiz kızımızı bekliyoruz 🤰 sağlıcakla gelsin inşallah 🙏