Kızlar şimdi hastaeden geldim şimdiye kadar her iki kontrolümde de ( ayda bir gidiyorum) doktor pozisyondan göremiyorum dedi hep, az önce de tam açık değil bacağı sırtı de dönük ama kıza benzettim dedi, sonraki ay tekrar bakalım dedi. Şuan 25 haftalık oldum 😊 15 haftalıkken özel doktora gitmiştim o söylemişti cinsiyeti kız kesin olarak, ama ondan sonra iki defa devlete gittim ve hiçbiri güven vermedi ve kesin kız demediler ama kiza benzettiler.
Tahmin edersiniz ki soran çok fazla cinsiyetini bende emin olayım sonra söylerim diye şimdiye kadar demedim kimseye ta az önce annem aradı kız dedim hii doktor tam bilmiyodur ya da şakamı yapiyon diyo sinir oldum neyin şakasını yapicam dedim çok şükür sağlıklı ve kız dedim. Annem başta olmak üzere herkes erkej bekliyordu bu defa ama aşırı canım sıkkın böyle tepkiler verecek herkes kaynanm da eltimin kızına dün sordurmus ben az önce onada mesaj attım çok şükür öğrendik kizim oluyo dedim. Eltimin 4 kızı var ailede erkej yok birazda bundan kaynaklı sanırım bu tavırları.. 🥺🥺🥺 şimdi her arayan diyecek olsun vs doğana kadar bilemeyiz bla bla çünkü daha öncede bunu çok dediler, ben bugün itibariyle her sorana apaçık kız dicem çünkü yoruldum artık. Ben asla kötü düşünmüyorum tekrar kız olacak diye ama beni buna çok irite ediyorlar kızlar beni anlayın olur mu.
Kızım kız kardeşi olsun diye dua ediyodu hep, o kadar mutlu oldu ki adını bile belirledik Eylül olucak inşallah sağlıkla kavuşayim da 💛
tabiki de bende erkek isterdim çünkü kızım var ama nasip, hakkımda buymuş hayırlı olan neden üzüleyim ya .
Lütfen güzel şeyler yazın. 😓