berrakmutlu
berrakmutlu Çamlıca medipol hastanesinde doğum yaptım yaklaşık 2 ay önce kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sezeryan olmanız için sizi çok korkutuyorlar benide korkuttular ne yazıkki beklemek istemiyor doktorlar. Doğum sonrası dikişlerim patladı tekrar dikiş attılar ameliyat yerim iltihap kaptı tam 1 ay her hafta gittim o hastaneye iltihap ve patlayan dikişim yüzünden hala tam olarak iyileşemedim. Bir diğer konu da bebeğimin doğum raporunda bebeğin kilosunu 1 kilo eksik yazdılar ayriyeten baş ve boy ölçüsünüde yanlış yazdılar biz bunu 1 hafta sonra fark ettik muhtemelen başka bebeğin ölçüsünü girdiler. O hastane emzirme danışmanlığı vermiyor bebeğiniz iyiyse odanıza bırakırlar ve bir daha hiç bir bebek hemşiresi kontrole gelmiyor sadece son kaşdığınız gece bebeğinizden topuk kanı almak için geliyorlar o kadar. Bebek yoğun bakımıda yetersiz olduğu için her hangi bir olumsuz durum da bebeğinizi başka hastaneye sevk ediyorlar. Herşeyden ayrı ücret alıyorlar örneğin benim ameliyatımda kan durdurucu ilaç kullanmışlar bunu ayriyeten ücretlendirdiler! Arkadaşım 1 hafta sonra doğum yaptı bebeği sarılık olmuş mor Işın verilmiş Buda ücretlenmiş normal de ücret almayan hastaneler var. Benim o hastane tecrübem gerçekten kötü hanımlar tabi sizler daha iyi bilirsiniz ben tecrübemi paylaşmak istedim.