seydd25 Kız olursa iki isim arasında kaldım ecrin lena , eslem lena karar veremedim sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor 🐣
anapanda12 Meralkb benim kızım için çoook uzun listem vardı içlerinden olan Mihrimah Yüsra galip geldi. Duru Duygu Asena Gökçe Almila Aysima Asel Benan Ahunisa Maysa Şifa Hale Gülnihal
gokyuzununogrencisii Kgndus benim de ilk kızım Defne Ebrar şimdi ise Eylül düşünüyorum inşallah ikinci bebişim 🌸
Kgndus gokyuzununogrencisii ya Eylülll ismiyle gelsin inşallah bende çok istedim eylül kaynana burun kıvırdı diye koca vazgeçti 🤦🏻♀️
Shedaay Semraaaa Elisa Arapça kökenli bir isim. Cennet kapısında bekleyen melek ve Allah’ın yemini, sözü anlamına geliyor yeterli mi?
Gubis7 Meralkb kızım olsaydı Aden Eva koyucaktik ama doktor erkek dedi biz de erkek isim arıyoruz şuan ☺️
Semraaaa Shedaay hangi ilmihalden bu anlamı buldunuz, elbise kesin ve net olarak gayrimüslüm ismidir. Hangi kaynaktan baktıysanız söyleyin bende bakayım. Nitekim anlamını sizin dediğiniz gibi sanıp yeğenime koyduk.
gokyuzununogrencisii Kgndus aman bitmediler bi, Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah 🩷
Gurbetci1anne seydd25 lena güzel de eslem kulağa hoş gelmiyor bence. Eslemdense eylem daha güzel s harfi olmamış orda😁