Karanfill Smyye0303 Aybike hanıma gidiyorum bende çok iyi ve ilgili bı doktor. Bugüne kadar gittiğim en iyi kadın dogumcu. Sizin ki riskli gebelik mi acaba
Falancahanim Smyye0303 Ayşegül kebapçılar vardı ama gitti medovaya,diğerleri de iyi ama erkek çoğu tercihinize bağlı tabi :)
Gamzelinko Smyye0303 güler yüzlü doktor . Ama yatış verdikleri katta doğumla alakalı yatanların katında hemsireler okadar da alâkalı değil. Dün akşam beni uyuşturmadan bagırta bagırta kürtaj yaptılar inanılmaz acıydı ölüyordum
Smyye0303 Karanfill yok normal gebelik riskliyemi bakıyor ki ya ,😐bı onun vardı müsait zamanımda randevusu ona aldim
Karanfill Smyye0303 kendisi perinatoloji uzmanı ama normale de bakıyor sanirim. Daha önce gittiniz mi kendisine
Smyye0303 Karanfill ben hiç gitmedim ki canim ilk defa gidicem muayeneye kime.gidicem bilmiyorum da sinirim bozuldu ya😐
Karanfill Smyye0303 Aybike hanıma aldığın iyi olmuş bence. Dediğim gibi çok ilgili çok tatlı bir doktor
Falancahanim Smyye0303 Valla diğerlerini bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem Özlem hanıma almayın tüp bebek infertiliteye bakıyormuş sadece