Minigiim-vebenn52 Nur_11 baş yapısına göre teorik tahmin yaptım bakalım çıkacak mı birdahaki gidişine belli olur 😂
Neslidiba La_Liberte https://mutluresim.com/image/07ebd50a-fe7b-42e0-ba11-cbd33c6f23d2.nOwAcq banada bakın
Nur_11 @Minigiim-vebenn52 @La_Liberte Kızlar inşAllah öyledir ama neden doktor erkek dedi😣 ya üzülmüyorum ama 2 tane oğlum var
La_Liberte Nur_11 doktor öyle dediyse öyledir herhalde ama daha erken tabii ☺️ inşallah gönlünüzce olur 💕🌺
Nur_11 La_Liberte yaa canım inşaAllah öyledir 😣😣 ya valla sağlıklı olsun ona üzlmüyorum ama isterdim 1 kızımda olsun demek kaderimde yook
MomsE Nur_11 ay bilmem ki ben atıyorum bilimsel bir şeye dayanarak söylemedim yuvarlak keseye kız derler diye 🤭 sağlıkla gelsin de 🌿
Nur_11 Minigiim-vebenn52 bilmiyorumki canım ben dedim hocam cinsiyet belli olurmu dediki şuan kesin belli olmaz ama senin icin bakarım dedi erkek bende yapmayın hocam dedim benziyor dedi 🤷♀️
Nur_11 Minigiim-vebenn52 yaa cünkü burda hep keseyi falanda paylaştım hep kız dediler ama bende cok kız hissediyorum 2 oğlumjn hamileliği gibi değil 🤷♀️