Hevii
Merhaba arkadaşlar , ben bu foruma yeni üye oldum ve paylaşılan her yazıyı hassasiyetle merakla okuyorum. Fakat bir konudan çok rahatsız oluyorum hamile kadınlara uygulanan psikolojik ve fiziksel şiddet.Sebebi ne okursa olsun hiç kimsenin buna hakkı yok ve dizinde buna katlanmaya çalışmanıza çok üzülüyorum . Ama sizde bir nebze olsun kendimizce önlem alabiliriz , çok iyi tanımadığınız jiletle evlenmeyin isterseniz aileninz dünyanın en kötü ailesi ister yaşınız geçsin ister bütün arkadaşlarınız evlensin aşlah aşkına yapmayın bunu kendinize.Çok iyi tanıyın çok iyi ölçün evlenir evlenmez çocuk yapmayın eşinizle belli bir süre uyumlu musunuz değil misiniz gözlemleyin , bu adam benim çocuğuma babaşık yapabilir mi bana hamilelik döneminde yardımcı olabilirim bana destek olabilir mi diye allah aşkına eşlerinizi tanıyın ya . Ya ben altı yık eşimle flörtleştim evlendik elim çok istedi çocuk yapmayı ama asla onu dinlemedim hatta omdan habersiz korundum belli bi süre , 1.5 yılım geçti tanıdım tamam dedim olabilir ilerde biz anlamazsak ayrılırsak bile bu adam benim çocuğuma babalık yapabilir dedim. Biz hayata bir kere geliyoruz hayatımızın en özel günleri olan hamilelik dönemini takıntılı insanlara adamak zorunda değiliz. Kendinizi önemseyin ga allah aşkına