Aysun2834 deletedmom734 bende onlardanım happy kidsten happy momdan aldığım keyifi alamıyorum nedense 😍😍
deletedmom734 Tosbik kızz ne çabuk geçmiş zamaaan benim bile 9 gün oldu 🙄🤗🌷 ellaaam büyüyor bebitolarımızzz sağlıkla Ya Rabbbb🌟😊
Arzymn parasetamoll deletedmom734 sakin olun kızlaarrrrr ben varım, 😁 canlarım kanama3 hafta falan devam ediyor ama çok aktif bir kanama olarak değil. Sonrasında da lekelenme gibi devam ediyor yani günlük pedler yeterli olacak kadar 😉
deletedmom734 Arzymn benim leke tarzında geliyor günlük ped dolmuyor bile ama ilk 3 gün baya yoğundu dedim niye azaldı bitti bitecek gibi
Cnnakbb deletedmom734 ilk on gün fazla olmamak şartıyla kanamam olmuştu kırkıma kadar lekelenme şeklinde oldu ve kırkıncı gün kesildi 15 gün sonra normal adetimi oldum ilk iki doğumımda da aynı oldum kişiye göre değişir bence
DilekayiroluAy deletedmom734 benim tamamen kesilmesi 40 günü bulmuştu. Hep leke geldi. Sonra regli oldum.
Gkgk deletedmom734 canım sana bişey soracaktım benim Salı gününe sezeryan günüm belli oldu sence ped olarak ne almalıyım kanama cok oluyor mu