emirasafMom Biz hala bilmiyoruz iki tane kızım var inşallah bide sağlıklı sıhhatli bi oğlum olmasını çok istiyorum Rabbim herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı olarak nasip etsin 🤲🏻🩷🌹
Yaprakdokumuseverr emirasafMom ben mayıs sonu daha cinsiyeti öğrenmeme var ama ilki erkek bunu da erkek hissediyorum 🤓
Maryhoney Motherandbaby_ benimde öyle bugün 16 olduk yarın kontrole gidicem söyler mi ki daha bilmiyorum ☺️
Serifeeenida emirasafMom yani cinsiyeti sölemez sanırım doktor daha yavrum ben oğlumu 16, haftada öğrendim bakalım şimdi ne zaman öğrenicez tabiki çok merak ediyoruz🫣
777momy 13+4 deyiz şuan doktorum 11.haftadan beri %80 kız olarak tahmin ediyor kemik yapısına göre bakıyormuş ama bende dahil etrafımdaki herkes erkek hissediyor😂
Altin23 emirasafMom daha haftaya Çarşamba 12 hafta bitiyor kontrole gideceğim devlet hastanesi söylemezler herhalde cinsiyeti ama kız hissediyorum ve çok istiyorum🥹
Bhrmdt Maryhoney bana 12 haftalıkken öyle dedi 14 haftada erkek olduğunu öğrendim şimdi kesin erkek bizde kız istiyorduk 😂