Aynurkrm Kızlar bu hafta itibariyle ve bu haftaya kadar neler kullanıyorsunuz hangi takviyeler ve ilaçları alıyorsunuz hadi birbirimizi bilgilendirelim
Gamzeramo Aynurkrm yarın 24 haftalik olcaz ferro sanol ve decavit kullaniyorum suanda canm baska ilac kullanmiyorum
Mermar Aynurkrm 12.haftadan beri ferrum devit ve ocean mummy kullanmaya devam ediyorum. Ve yaklaşık 2 aydır da progestan kullanıyorum.
Kbr-05 Aynurkrm gynoferon demir ilacı, d vitamini, ecopirin kan sulandırıcı, duphaston, prilam, prenelac omega 😅
11-02- Aynurkrm Demir ilacı ve d vitamini ile devam ediyorum normal vitamin ilacı almadım bende alerji yapmıştı sağlıklı beslenmeye çalışıyorm
Aynurkrm Gamzeramo bende progestan corasprin sidfer demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum yeni serklaj oldum
TugbaaGunaydn Bugün 23 haftalık olduk şükürler olsun🥰 oksapar, coraspirin, progestan, magnezyum, imom vitamin, demir ilacı, b12, devid 3 kullanıyorum😂
Aynurkrm Kbr-05 ben sidder demir ilacı alıyorum am a özel devlet karşılamıyor ve pahalı baya acaba ne kadar kullanıcaz demir ilacını kaç haftaya kadar
Nurbusra_ Aynurkrm 23+6 dan selam 🌸 feramat,regenesis max,corasprin,magosit ve prilam malesef devam 😒 kilo durumu canımı çok sıkıyo nerdeyse 7 kilo aldım
Mermar Lutulut Çok düzenli değil maalesef eskiden daha iyiydi acaba hafta ilerledi ondan mı diye düşünmeye başlamıştım bende. Eskiden her gün düzenli komposta yoğurt tüketirdim sorun yaşamıyordum pek ama şeker çıkınca kompostayı kestim bu aralar sıkıntılıyım
HilalYlmz Aynurkrm d vit ve nbl pregna kullanıyorum onun dışında birşey kullanmıyorum ama magnezyum kullanmaya başlamam gerektiğini düşünüyorum 😀
Nurbusra_ Aynurkrm bence pek de normal değil 1.60 boy 63.5 kiloyla hamile kaldım yani 6 7 kilo fazla olarak hamile kaldım yediklerime dikkat ediyorum bakalım çok almam inşallah
Kbr-05 Aynurkrm kan değerleri düzelene kadardır herhalde bilemiyorum sormadım doktoruma ama öyle tahmin ediyorum düzeldi kten sonra ihtiyaç olmaz herhalde ekstra kullanmaya